Coor Service Management er Nordens førende serviceleverandør inden for service management og arbejder med facility services. Vi er ca. 6.100 medarbejdere forholdsvis i Danmark, Sverige, Finland og Norge. I Coor Service Management i Danmark er vi lige under 1.200 medarbejdere ansat, med en gennemsnits alder på 42,35 år og med gennemsnitligt 5,8 år i anciennitet. Vi er fordelt med 46,9% kvinder og 53,1% mænd – inden for mange forskellige nationaliteter og hudfarver (statistik juli 2015).

Coor Service Management tilbyder sine medarbejdere en god, tryg og ikke-diskriminerende arbejdsplads samt et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Vi har en veldrevet arbejdsmiljøorganisation, som tilsammen med Arbejdstilsynet, sikrer en god hverdag for alle. I koncernen har vi fokus på HSE-problemstillinger, som grundet vores størrelse, giver en solid og tryg platform at arbejde ud fra.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads, med plads til alle, og har fokus på seniorpolitik, worklife balance, personaletilbud/foreninger samt samarbejder med Humanizer Aps, som agerer forbindelsesled mellem jobcentre og Coor Service Management med det formål at mindske ledigheden i Danmark.

Hvis du synes, at det lyder som et sted for dig, så send os en ansøgning allerede i dag. Du ansøger her.