coor_smartmove_banner

Coor SmartMove

Kontor- og virksomhedsflytninger er ofte tids- og ressourcekrævende. Med Coor SmartMove bliver denne proces lettere. Når alle nødvendige oplysninger samles ét sted, kan flytninger håndteres hurtigere og med mindre administration. Det reducerer også risikoen for at flytte de forkerte personer på det forkerte tidspunkt.

Flytninger er nødvendige, og med forandringstempoet i de fleste virksomheder, vil de forekomme stadig oftere. Det kræver et stort arbejde forud for hver eneste flytning at indsamle alle oplysninger om de involverede personer, bygninger og lokaler. Det er ofte en manuel proces, der tager tid, og nogle gange forløber det ikke helt smidigt og skaber unødvendig irritation og frustration.

Et enkelt flyttesystem gør det hele meget lettere

Coor SmartMove er et websystem, der erstatter traditionel dokumentation i Excel eller Word. Systemet integrerer alle oplysninger om de involverede personer i en database, som opdateres automatisk, når flytningerne er gennemført. Dette reducerer administrationsbyrden markant, databasen er altid opdateret og man har mulighed for at generere rapporter.

Ved hjælp af Coor SmartMove skabes der digitale flyttelister, som sendes til relevante personer, og hjælper med at gennemføre hurtige og problemfrie flytninger i virksomheder.

Sådan fungerer det

Virksomheden beslutter, hvem eller hvad der skal flyttes og hvorhen, og angiver dette direkte i systemet. Coor SmartMove opretter en digital flytteliste, som automatisk bliver sendt til de personer og afdelinger, der har brug for viden for at gennemføre en hurtig og smidig flytning. Når flyttelisten er godkendt, udsteder Coor flytteordren og giver besked via systemet, når den er komplet. Systemet er cloud-baseret, hvilket betyder, at der ikke er behov for komplekse installationer. Coor SmartMove er perfekt til flytning af medarbejdere, men kan også bruges, når printere, kopimaskiner og andet udstyr skal flyttes. Systemet er desuden velegnet til virtuelle flytninger, dvs. administrative ændringer, hvor medarbejdere skifter afdeling eller omkostningscenter.

Kort om SmartMove

  • Mindre administration og god service til medarbejderne
  • Alle flytterelaterede oplysninger til din virksomhed samles ét sted
  • Flytteordrer sendes direkte til flyttefolkene
  • Fuld sporbarhed og komplet rapportering

Vil I vide mere?