Sprog / Websted

Languages

Change site

Miljøbevidstheden vokser i servicesektoren i de nordiske lande

Tal fra Coor Green Services viser, at miljøbevidstheden i de nordiske lande er vokset signifikant de seneste 10 år. Coor Green Services er den hidtil eneste omfattende miljømærkningsordning indenfor sit felt. Coors har valgt at tilbyde sine kunder en miljømærkningsordning, som gælder for alle services i Coor.

Miljøbevidsthed om at plante træer omkring bygningerne | Coor

120 arbejdspladser blev undersøgt af mærkeordningen for ti år siden, hvoraf fire nåede op til Coor Green Services guld-niveau. Ti år senere i 2020 har 34 procent nået samme niveau. Det svenske IT-selskab Tieto er en af Coors kunder, som har opnået guld-niveau:

”Jeg er meget tilfreds med Coors måde at strukturere miljøproblematikken på indenfor servicelevering, som for eksempel ved rengøring. Det - Coor har gjort med Green Services - er, at tilbyde kunder en miljømærkeordning, som dækker over samtlige serviceydelser. Det øger troværdigheden hos Coor som virksomhed, og det er med til at udvide vores samarbejde. Samtidig hjælper det os med at skærpe vores arbejde med miljøet, siger Lars Lindberg, Facilities Manager og EMS Manager hos Tieto Sverige."

Bæredygtighed som ledestjerne

Coor er en af pionererne inden for Facility Management i Norden, og en af de største leverandører af Facility Management. Omfanget af de mange services, som Coor leverer, har midlertidigt ikke haft en effekt på viljen og lysten til at forbedre, som hele tiden driver udviklingen fredmad på forskellige niveauer. Dette sker ofte ved hjælp af smarte, nye teknologiske løsninger, men med dét in mente, at det er det enkelte menneskes behov, som er målet for serviceleverancen.

”Det er tilfredsstillende at den miljømæssige forpligtelse øges hvert år, og at flere og flere mennesker arbejder for et grønnere miljø - også indenfor levering af vores services. Hos Coor har vi haft bæredygtighed som et ledende princip i mange år, og det er fantastisk at have muligheden for at bidrage med ny viden og støtte til så mange, siger Maria Ekman, som er chef for bæredygtighed hos Coor Facility Management."

Coor Green Services inkluderer alle services indenfor Facility Management, og bliver udstedt i tre niveauer; sølv, guld og platin. 

Læs mere om Coor Green Services ved at klikke her.