Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Det er dig, der gør forskellen

Vi ved, at du udvikler dig som medarbejder, når du føler dig værdsat for den, du er, og udvikler dig i den retning, du selv ønsker at gå. Og vi ved, at du kommer på flere idéer og ser løsninger i stedet for begrænsninger, når du får opbakning. Derfor får du tillid og ansvar. Hos Coor er det dig, der gør forskellen.

Ledige stillinger

Bliv en del af et team med ”Passion for People” og ”Passion for Service”

 

Vi bliver stærkere, trives bedre og skaber mere værdi for vores kunder, når vi møder hinanden med nysgerrighed og tillid. I Coor har vi stor diversitet, og når medarbejdere med forskellige personligheder, baggrunde og talenter bliver mødt med tillid og bliver inkluderet i samarbejdet, så vokser man som menneske. Det oplever vi hver eneste dag.

Vores kultur: "Passion for People" og "Passion for Service"

Vores kultur er baseret på menneskelige værdier, og vi arbejder med begrebet ”Passion for People”. Vores virksomhed er drevet af mennesker og vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Det er vigtigt for os, at det er trygt for vores medarbejdere at gå på arbejde og at man som medarbejder udvikler sig i sit job.

Vil du være med til at levere service i stjerneklasse? Hvis "ja", så skal du tage med Coor på rejsen mod stjernerne. Vi stræber altid efter at levere "service i stjerneklasse", da service er vores kerneydelse. Samtidig bidrager vores forbedringskultur til, at vi går efter at gøre det vi gjorde godt i går, lidt bedre i morgen.  

Kvindelige kok der junglere med tre grøntsager

Det kan du bidrage med hos Coor

I Coor har vi brug for mennesker, der er gode til at tage initiativ, mennesker, der er innovative og vil bidrage til en mere bæredygtig verden, mennesker der løfter vores service og imponerer vores kunder. Læs mere om vores forretningsområder – det kan være, at du finder dit kommende drømmejob her.

Sådan søger du uopfordret

 

Hvis du ønsker at søge job uopfordret i Coor, er du meget velkommen til at sende din ansøgning ved at klikke på linket nedenfor og oprette dig. Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger på mail, fordi vi passer på dine personfølsomme oplysninger (GDPR).

 

Introduktion til Coor som arbejdsplads

Hos Coor får du

Som medarbejder i Coor tilbydes du gode arbejdsvilkår. Vi er medlem af Dansk Industri (DI) og af Service Branchens Arbejdsgiverforening (SBA), som sikrer ordnede forhold for alle.

Derudover får du:

  • Et trygt og sikkert arbejdsmiljø, hvor vi arbejder aktivt med at forebygge arbejdsulykker.
  • En fleksibel arbejdsplads:
    - Som medarbejder i driften: har du mulighed for at tale med din leder, hvis du har behov for fx ændring af din arbejdstid/dit arbejdssted, så I sammen kan forsøge at finde nye løsninger.
    - Som medarbejder i stabsfunktioner: ansættelse i en virksomhed, som har en ”Work from anywhere” politik, som giver dig en fleksibilitet i dit arbejdsliv.
  • Feriehusordning via Coor’s Feriefond.
  • Personaleforeningen.
  • Udvikling og uddannelse.
En kvindlig Coor medarbejder der gør rent

Vidste du, at Coor i Danmark …

… går meget op i at hylde vores dygtige medarbejdere? Hvert år afholder vi Coor Awards, hvor vi hylder og præmierer Årets Medarbejder, Årets Forbedring, Årets Leder, Årets Klimaindsats, Årets Skytsengel og Årets Salg. I Coor er det en naturlig del af vores kultur at anerkende vores medarbejdere.

Akan Prize | Coor

… er begyndt at bruge Hololens-briller til vores Serviceteknikere, der med både lyd- og billedvejledning lærer, hvordan de skal servicere installationer, de ikke har erfaring med?

En mandlige elektriker der fikser ledninger
Mandlig elektriker der bore

… er stolte over, at en ud af fem af vores medarbejdere kommer fra kanten af arbejdsmarkedet? Det sker via et godt samarbejde med kommuner og organisationer som fx Settlementet. Vi tager aktiv del i integration af udenlandske medarbejdere med fx sprogundervisning?

En kvinde der hælder kaffe i en SLOW kaffekop udendørs i et grønt landskab

… samarbejder med kaffeleverandøren Slow, der leverer skovkaffe til Coor? Skovkaffe er dyrket på marker, hvor der også er plantet lokale træsorter, der sikrer biodiversitet og et mangfoldigt dyreliv. Desuden får kaffebønderne en højere pris for kaffen og sikres bedre arbejdsvilkår.

En mandlig rengøringsmedarbejder der gør rent på nogle paneler

Når du udvikler dig, gør vi også

Vi udvikler os som virksomhed, og vi håber, at du vil udvikle dig sammen med os. I Coor har vi mange karrieremuligheder og uanset om dine udviklingsønsker gælder den stilling, du har i øjeblikket, en ambition om at blive leder inden for dit fagområde eller et sporskifte med helt nye opgaver inden for vores organisation, så er vi altid lydhøre over for dine ønsker.

Vi forbedrer os hele tiden

Vi er en stor virksomhed, der arbejder sammen med nogle af verdens mest innovative startups og organisationer. I Danmark er vi fx en del af Proptech Denmark, hvor vi kan samarbejde med innovative startups om de nyeste løsninger inden for Facility-branchen til vores kunder. Med over 12.000 medarbejdere i koncernen og heraf over 4.000 medarbejdere i Danmark kan vi opnå meget. Kom med og gør os endnu bedre.