Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Et godt arbejdsmiljø giver glade medarbejdere og kunder

Coor ønsker en arbejdsplads med fokus på et sikkert og sundt arbejdsmiljø (HSE). Dette sikres blandt andet via et struktureret arbejdsmiljøarbejde.

to kvinder og tre mænd kigger på en computer

Coor har en arbejdsmiljøorganisation, som arbejder med arbejdsmiljø og holder årlige møder, hvor de fastlægger mål for virksomhedens arbejdsmiljøarbejde. Repræsentanter fra arbejdsmiljøorganisationen kommer på besøg hos Coors forskellige kunder, og er på den måde med til at sikre, at arbejdsmiljøforholdene er i orden og at alle medarbejdere trives.

Coor tilbyder et sikkert og ikke-diskriminerende arbejdsmiljø med gode muligheder for personlig udvikling.

Vi arbejder aktivt med at forebygge arbejdsulykker

Når det gælder arbejdsulykker, har Coor en 0-vision. Ingen som arbejder hos os skal risikere at komme til skade. Og da vi tilbyder vores kunder en lang række forskellige serviceydelser, som udføres i forskellige miljøer, vil risikoen for en ulykke også variere. Derfor bliver sikkerhed- og arbejdsmiljøarbejdet også tilpasset til de forskellige forudsætninger.

Coor har udviklet et elektronisk system til håndtering og forebyggelse af arbejdsulykker. Skulle der ske en arbejdsulykke, arbejder Coor systematisk med at få hændelsen rapporteret, så vi aktivt kan forebygge, at en lignende ulykke finder sted.

 

Arbejdstilsynets Smileyordning giver vished

Arbejdstilsynet bedømmer kontinuerligt arbejdsmiljøet på alle de lokaliteter, hvor Coors medarbejdere har deres daglige gang. Arbejdstilsynets bedømmelser resulterer i en tildeling af en smiley.

Af Arbejdstilsynets hjemmeside fremgår det, at påbuddene ved gule og røde smiley'er er gældende i mindst 6 måneder - også selv om påbuddene allerede er efterkommet.

Vil I vide mere?

Line Knudsen | Head of Sustainability & HSEQ | Coor

Line Knudsen

Head of Sustainability & HSEQ