Ny administrerende direktør for Coor Service Management i Finland

Johan Mild bliver ny administrerende direktør for Coor Service Management (Coor) i Finland fra og med 1. november 2011 og bliver dermed en del af Coors koncernledelse.

Johan Mild er udpeget til ny administrerende direktør for Coor i Finland efter Ulf Wretskog, som fortsætter med at arbejde i Finland som aktiv bestyrelsesformand. Johan Mild har tidligere været administrerende direktør i serviceselskabet Lujapalvelut, som Coor opkøbte i starten af september. - Johan Mild har omfattende erfaring fra servicebranchen og er meget respekteret af såvel tidligere kunder som medarbejdere.

"Vi har stærk tiltro til det finske marked, og Johan Mild er den kraft, som vi har brug for til at fortsætte med at ekspandere og udvikle vores finske aktiviteter," siger Mats Jönsson, der er koncernchef hos Coor Service Management.

"Coor udgør sammen med den tidligere virksomhed i Lujapalvelut en meget stærk platform med stor leveringskapacitet. Vores mål er at blive et af de ledende serviceselskaber også her i Finland, og jeg ser frem til at bidrage til dette," siger Johan Mild, der er tiltrædende administrerende direktør for Coor Service Management i Finland.

Johan Mild bliver med denne udnævnelse en del af koncernledelsen EMT (Executive Management Team).