Coor får ny kunde Unibail-Rodamco

Coor Service Management har indgået aftale med én af Europas førende ejendomsvirksomheder, Unibail-Rodamco, om at forvalte ejendomsdrift i storcentre i Sverige samt i Fisketorvet i København med et samlet areal på 466.000 kvadratmeter.

Unibail-Rodamco er Europas førende børsnoterede ejendomsvirksomhed med specialisering i kommercielle ejendomme. Den nye aftale indebærer, at Coor kommer til at have ansvaret for udvikling og udførelse af ejendomsdrift på storcentrene: Nacka Forum, Täby Centrum, Solna Centrum, Arninge Centrum og Eurostop Arlandastad i Stockholmsområdet samt Nova Lund i Lund, og Fisketorvet i Danmark.

– Coor forvalter allerede nu ejendomsdrift på et antal centre i Norden, og aftalen med Unibail-Rodamco forstærker Coors position som ledende inden for ejendomsdrift i butikscentre. Vi er meget glade for denne aftale, og ser frem til et nært samarbejde med Unibail-Rodamco om at sikre højkvalitets ejendomsdrift, siger Andreas Lövgren, driftsdirektør hos Coor Danmark.

Aftalen, som er toårig, træder i kraft den 1. november og indebærer, at Coor har et funktionsansvar for driften og ejendommene. Blandt serviceydelserne indgår drift af kontrol- og overvågningssystem, telefonisk system, VVS, el og kølesystem.

For yderligere information bedes du kontakte:

Andreas Lövgren Driftsdirektør i DK, Coor Service Management, +45 6029 8809, andreas.lovgren@coor.com

Åsvor Brynnel Kommunikationschef, Coor Service Management, +46 8 553 954 04, asvor.brynnel@coor.com