Coor køber servicevirksomheden Addici

Coor Service Management køber servicevirksomheden Addici. Med opkøbet styrker Coor sin position yderligere, som én af de førende aktører på det nordiske FM-marked.

Addici er en nordisk FM-virksomhed med kernekompetence inden for arbejdspladsservice, sikkerhed, vedligeholdelse af lokaler, telefoni, ejendomsservice og dokumentservice.

Virksomheden omsætter for ca. MSEK 1.000 og har 1.300 medarbejdere, primært i Sverige, men også Norge, Finland og Danmark.

"Addici er en velfungerende virksomhed, som supplerer Coors aktiviteter perfekt, først og fremmest inden for integrerede serviceleverancer til små og mellemstore kunder, sikkerhedsservice samt telefoni- og dokumentservice. Vi er meget glade for den kompetence, vi får gennem dette opkøb, og håber at kunne bidrage til den fortsatte udvikling af virksomhedens kunder og medarbejdere", siger Mats Jönsson, som er koncernchef og administrerende direktør for Coor Service Management.

Opkøbet er betinget af en godkendelse fra konkurrencemyndighederne i Sverige og Norge. Parterne forventer, at processen er afsluttet i løbet af december måned.

"Addici har tidligere haft en del rentabilitetsproblemer, som nu er løst, hvilket indebærer, at tidspunktet er velegnet til at søge en mere langsigtet ejerløsning for virksomheden. Coor Service Management er en stabil og velrenommeret servicevirksomhed, som vil kunne fortsætte udviklingen af Addicis aktiviteter og kunder på en god måde", siger John Dueholm, som er bestyrelsesformand i Addici, der i dag ejes af Danske Bank.

"Vi har opbygget en virksomhed, som vi er meget stolte af. Som en del af Coor vil vi kunne fortsætte udviklingen af vores serviceleverance, og det er en god fornemmelse", siger Rikard Wannerholt, administrerende direktør på Addici.

Yderligere information, kontakt:

Mats Jönsson, Koncernchef og administrerende direktør, Coor,
+46 8 553 950 50, mats.jonsson@coor.com.

Åsvor Brynnel, Kommunikationschef, Coor,
+46 70 600 73 21, asvor.brynnel@coor.com.

John Dueholm, Bestyrelsesformand, Addici,
+45 31 24 49 31