Coor nomineret till prestigefyldt miljøpris

Ti virksomheder fra hele verden blev nomineret til Diversey "Sustainable Innovation Award 2011" som blev uddelt i Auckland, New Zealand. Trods hård konkurrence var Coor tilbage blandt de sidste finalister til den prestigefyldte pris. Coor blev nomineret for miljømærkningen Coor Green Services, som den første i verden af sin slags inden for servicesektoren.

Diversey er et globalt foretagende med høje ambitioner inden for bæredygtighed og som deltager i Verdensnaturfondens kuldioxidprojekt "Climate Savers". Med målet om at opmuntre og fremme grøn og bæredygtig innovation hos servicevirksomheder har Diversey etableret "Sustainable Innovation Award". I 2011 blev Coor sammen med ti andre virksomheder nomineret for miljømærkningsværktøjet "Coor Green Services".

"Vi er utrolig glade for, at vores miljømærkningsværktøj Coor Greens Services blev nomineret til denne pris. Vi er stolte af vores miljøværktøj, og ser denne udmærkelse som en bekræftelse på, at vi er lykkes med at skabe et redskab, som gør en mærkbar og positiv forskel på vores og vores kunders miljøpåvirkning," siger Katrine Bjerrum, som er miljø- og arbejdsmiljøansvarlig hos Coor.

Coor Green Services er en egenudviklet bred miljømærkning, der omfatter de mest almindelige serviceydelser, som Coor har ansvar for. Disse services evalueres ud fra relevante miljøkriterier, der rækker langt ud over det, som loven kræver. Der er tale om et unikt værktøj, idet Coor som den første servicevirksomhed i verden har koblet alle relevante miljøforhold sammen og tilbyder kunderne en samlet miljømærkning.

"Interessen for miljømærkninger er stigende både fra vores kunder og fra hele branchen. Derfor har Coor Green Services har vakt en del opmærksomhed. I 2011 auditerede vi samlet set i Coor serviceydelserne på 140 kontorer, bygninger og industrielle faciliteter. Resultatet af disse audits præsenteres i nærmeste fremtid for vores kunder," siger Katrine Bjerrum.

Evalueringsværktøjet er dynamisk, hvilket indebærer at værktøjet løbende tilpasses udviklingen og derfor fremstår som en reel garanti for en høj miljøambition. Miljømærkningen findes på to niveauer: Coor Green Services Gold og Coor Green Services Silver.

For mere information kontakt venligst:

Katrine Bjerrum, miljø- og arbejdsmiljøansvarlig
+45 60 29 88 04, katrine.bjerrum@coor.com

Jørgen Utzon, Adm. direktør
+45 23 63 71 78, jorgen.utzon@coor.com