Mikael Stöhr ny koncernchef i Coor Service Management

I starten af 2013 tiltræder Mikael Stöhr som ny administrerende direktør og koncernchef i Coor Service Management. Han efterfølger Mats Jönsson, som efter 14 år vælger at forlade sin stilling som koncernchef.

Mats Jönsson har været administrerende direktør og koncernchef i Coor-koncernen siden virksomheden blev startet i 1998. Siden da er Coor vokset hurtigt og har udviklet sig til en af Nordens ledende service management-virksomheder, med en omsætning på over 7 milliarder SEK, 5.600 medarbejdere og en meget stærk kundebase. Efter 14 år vælger Mats at forlade stillingen som administrerende direktør og koncernchef. Han efterfølges af Mikael Stöhr, der i dag arbejder som administrerende direktør og koncernchef i godstogsfirmaet Green Cargo. Mats Jönsson vil fortsætte som bestyrelsesmedlem i virksomheden, når han forlader stillingen som administrerende direktør og koncernchef i starten af 2013.

- Mats Jönsson har betydet utrolig meget for virksomheden og dens vækst. Vi accepterer hans beslutning om at forlade sin nuværende stilling og sætter pris på, at han fortsat vil arbejde for virksomheden. Jeg er samtidig meget tilfreds med, at han efterfølges af Mikael Stöhr. Mikaels kompetence og brede erfaring, ikke mindst fra succesrige vækstvirksomheder, kombineret med gode lederegenskaber og entusiasme sikrer en fortsat stærk udvikling af virksomheden, siger Anders Narvinger, bestyrelsesformand i Coor Service Management.

Mikael Stöhr tiltræder sin nye stilling senest i april 2013. Mats vil fortsætte i sin nuværende rolle indtil da.

- Jeg er meget stolt over, hvordan Coor har udviklet sig siden starten, hvilket ikke havde kunnet lade sig gøre uden meget kompetente og dedikerede medarbejdere. Jeg ser frem til at fortsætte mit arbejde for virksomheden, men efter 14 år mener jeg, at tiden er inde til at overlade pladsen til friske kræfter med gode erfaringer, som kan fortsætte udviklingen af virksomheden, siger Mats Jönsson, administrerende direktør og koncernchef for Coor Service Management.

Du kan finde mere information, pressefotos m.v. på www.coor.com. Billeder af Mikael Stöhr kan downloades på www.greencargo.se.

Kontaktperson

Åsvor Brynnel Kommunikationschef, Coor, + 46 8 553 954 04, asvor.brynnel@coor.com