Coor indgår ny aftale med GKN Aerospace

Coor Service Management har underskrevet en ny femårig aftale med GKN Aerospace i Trollhättan nord for Göteborg i Sverige. Aftalen betyder, at Coor skal levere og udvikle soft FM, ejendomsvedligehold og industriservices.

GKN Aerospace er en primær leverandør til den globale luftfartsindustri og førende inden for fremstilling af meget komplekse komposit- og metalstrukturer samt motorkomponenter. GKN's kunder er ligeligt fordelt på såvel militære som civile.

Den forventede omsætning i kontraktforløbet er på ca. 340 millioner svenske kroner. Partnerskabet mellem GKN Aerospace og Coor betyder, at Coor forsætter sine serviceleverancer i Trollhättan. Den nye kontrakt løber fra den 1. januar 2013.

"Jeg er meget begejstret for, at vi kan fortsætte med at levere vores services til den nye ejer af faciliteterne i Trollhättan. Vores samarbejde med GKN fungerer vældigt godt og efter nogle intensive forhandlinger, er vi sammen nået til enighed om en ny aftale, der betyder at vi over de næste fem år vil udvikle services sammen", fortæller Thomas Front, kontraktschef i Coor Sverige.

Aftalen inkluderer et stort antal services, som Coor vil udvikle, koordinere og levere. Disse services består af soft FM, ejendomsvedligehold, procesvedligehold, lagrings- og lagerstyring, vedligehold af gaffeltrucks og international transport.

For uddybende information, kontakt venligst:

Thomas Front, kontraktschef, Coor Service Management Sverige,

+46 8 553 965 99, thomas.front@coor.com

Åsvor Brynnel, Kommunikationschef, Coor Service Management Sverige,
+46 8 553 954 04, asvor.brynnel@coor.com