Coor indgår ny aftale med Landstinget i Uppsala i Sverige

Coor Service Management har fået til opgave at levere rengøring, vagt og sikkerhed for Landstinget (kommunen) i Uppsala i Sverige i en fireårige periode og med mulighed for to års forlængelse.

Landstinget i Uppsala står for sundhedspleje samt tandpleje i hele amtet. Aftalen mellem Landstinget og Coor starter d. 1. maj 2014 og lyder på ca. 90 MSEK om året. Aftalen betyder også, at afdelingerne på Universitetshospitalet i Uppsala har mulighed for at købe rengørings- og vagtydelser af Coor.

- Det er meget glædeligt, at Coor har fået denne tillid af Landstinget i Uppsala, siger Ulf Wretskog, VD hos Coor Service Management i Sverige. I denne kontrakt har man prioriteret både kvaliteten af udført arbejde samt prisen, og det er en udvikling, som jeg tror, at vi kommer til at se i større udstrækning fremover.

Coor Service Management hjælper allerede i dag Landstinget i Uppsala med deres omstillingsbord samt rengøring i kommunerne - Gävleborg og Östergötland. Fra d. 1. oktober står Coor allerede for visse vagtservices for Landstinget i Uppsala.

Aftalen kan være genstand for revision.

For yderligere information, kontakt venligst:

Ulf Wretskog, VD, Coor Sverige
08-553 959 40, ulf.wretskog@coor.com

Sofie Schough, Kommunikationschef, Coor Sverige
08-634 81 72, sofie.schough@coor.com

Pressemeddelelse 2013-10-02