Coor og Statoil Fuel & Retail udvider samarbejdet

Coor Service Management har tegnet en fireårig aftale med Statoil Fuel & Retail om at udvikle og levere integrerede facilities management-serviceydelser til Statoil Fuel & Retails kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Polen. Aftalen forstærker Coors position som den ledende leverandør af integrerede serviceløsninger.

Statoil Fuel & Retail er én af Europas største brændstofsselskaber. Aftalen indebærer, at Statoil Fuel & Retail forlænger samarbejdet med Coor i Danmark og Sverige, samt opstarter nyt samarbejde i Norge og Polen. Aftalen kan forlænges med to år.

"Vi er meget glade for, at samarbejdet med Statoil Fuel & Retail forlænges og udvides. Det er en bekræftelse på, at Statoil Fuel & Retail ser værdien i at samle ansvaret for alle serviceydelser hos den samme serviceleverandør, og dermed skaber en ensartethed i alle landene. I samråd med Statoil Fuel & Retail vil vi fortsætte med at udvikle og forbedre serviceleverancen", siger Jørgen Utzon, adm. direktør i Coor Danmark.

Den integrerede serviceleverance indeholder bl.a., at Coor får ansvaret for sikkerhed, personalekantiner, kaffemaskiner, receptionsservice, rengøring, post og forsendelse samt arbejdspladsservices for ca. 1.600 medarbejdere i Norden hos Statoil Fuel & Retail i Norden.

Aftalen indebærer, at servicemedarbejdere hos Statoil Fuel & Retail i Norge virksomhedsoverdrages til Coor. Hos Statoil Fuel & Retail i Danmark, Sverige og Polen bliver serviceopgaverne udført af eksisterende Coor-medarbejdere og underleverandører.

For yderligere information, venligst kontakt:

Jørgen Utzon, adm. direktør, Coor Service Management Danmark
+45 2363 7178.

Åsvor Brynnel, Kommunikationschef, Coor Service Management Sverige
+46 8 553 954 04.