Coor Service Management indgår aftale med Eniro

Coor Service Management har indgået en ny aftale med Eniro Sverige AB. Aftalen indebærer leverance af FM-serviceydelser såsom reception, servicecenter, posthåndtering, kontorservices, rengøring og affaldshåndtering.

Aftalen starter den første december og løber over 3 år med mulighed for forlængelse. Coor skal levere FM-serviceydelser til alle Eniros kontorer i Sverige.

- Vi er meget glade for, at Eniro har valgt Coor som deres serviceleverandør, siger Tania Smelova, kontraktchef hos Coor Sverige. Vi har indgået en funktionsaftale, hvor Coor påtager sig ansvaret for alle deres FM-services. Blandt andet skal vi implementere et centralt servicecenter på Eniros hovedkontor i Frösunda, som skal håndtere og koordinere alle bestillinger og fejlmeldinger for alle Eniros lokationer.

Eniro er en svensk medievirksomhed, der driver internet-søgetjenester i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Polen. Eniro har 3.200 ansatte og er noteret på Nasdaq OMX Stockholm siden år 2000. Hovedkontoret er beliggende i Stockholm.

For mere information, venligst kontakt:

Tania Smelova, Kontraktchef, Coor Service Management Sverige
+46 8 553 957 65, tania.smelova@coor.com