Sandvik forlænger aftale med Coor

Coor Service Management har indgået en ny treårig aftale med ingeniørkoncernen Sandvik om fortsat at levere og udvikle integrerede FM-ydelser til Sandviks fabrik i Sandviken.

Sandvik er en højteknologisk international ingeniørkoncern med avancerede produkter inden for bearbejdning af metal og værktøj, materialeteknologi samt minedrift og byggeri. I 2009 indledtes et samarbejde mellem Sandvik og Coor, som indebærer, at Coor har ansvaret for at udføre, koordinere og udvikle et stort antal integrerede serviceydelser til Sandviks ca. 3.000.000 kvm industriområde i Sandviken. Den nye aftale løber til og med år 2015 og har en samlet værdi på SEK 360 mio.

- Vi er utroligt glade for den fortsatte tillid fra Sandviks side. Vores intention er løbende at udvikle og tilpasse vores serviceleverance i henhold til vores kunders skiftende udfordringer, og jeg tolker forlængelsen som, at vi er lykkedes med det. Vi er nu inspireret til at fortsætte dette arbejde i tæt samarbejde med Sandvik, siger Niklas Pettersson, kontraktchef hos Coor Service Management.

Eksempler på serviceydelser er ejendomsservice, udendørsarealer, rengøring, overvågning, post og forsendelse, omstilling, reception og vagt.

For yderligere information, kontakt:

Niklas Pettersson, Kontraktchef, Coor Service Management
+46 8 553 968 02

Åsvor Brynnel, Kommunikationschef, Coor Service Management
+46 8 553 954 04