Vasakronan i Sverige forlænger kontrakt med Coor

Ejendomsfirmaet Vasakronan AB i Sverige forlænger sin servicekontrakt med Coor Service Management i yderligere to år.

Vasakronan er Sveriges største ejendkomsudlejer, og forvalter og udvikler kontor- og butikslejemål, der ligger centralt i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Malmö og Lund. Firmaets samarbejde med Coor blev indledt i 2009 og indebærer, at Coor i dag leverer og udvikler kontor- og butiksservices for Vasakronan AB og deres lejere. Den forlængede aftale dækker services til en årlig værdi af ca. 150 millioner svenske kroner.

'"Vi er glade for at blive betroet serviceleverancen til Vasakronan AB og deres lejere i yderligere to år. Vasakronan er en kunde, der sigter mod høje standarder på innovative og bæredygtige løsninger, og vi ser kontraktforlængelsen som et udtryk for, at vi møder Vasakronans høje standarder", kommenterer Magnus Wikström, kontraktchef i Coor Sverige.

De services, Coor allerede leverer til Vasakronan, inkluderer kontorservice, receptionsservice, kantine- og konferencedrift. De nævnte services leveres til Vasakronans kontorer og ejendomsvirksomhed samt til Vasakronans lejere.

"Vi oplever en stigende efterspørgsel efter grønne, bæredygtige serviceleverancer fra vore lejere. Disse services udvikler vi løbende i samarbejde med Coor", fortæller Nicklas Walldan, Vasakronans Teknologi, Services og Udviklingschef.

"Partnerskabet med Coor giver vores kunder adgang til kvalitetsorienterede 'value-for-money' services. Disse services tilbydes som pakkeløsninger på forskellige niveauer og til færdigforhandlede priser og betingelser. Det fortsatte mål er, at det skal være enkelt og smidigt at tilkøbe services, og at det skal tilføre vores kunder en tydelig værdi at gøre det", tilføjer Åsa Almquist, Vasakronans chef for Kundeservice.

For yderligere information, venligst kontakt:

Christian Johansson, Kontraktchef, Coor Service Management Sverige
+46 8 553 964 18, christian.johansson@coor.com

Åsvor Brynnel, Kommunikationschef, Coor Service Management Sverige
+46 8 553 954 04, asvor.brynnel@coor.com