Coor leverer monteringsbånd til bilindustrien i Saudiarabien

Coor Industriservice har modtaget en ordre på at afsende et 120 meter langt monteringsbånd til lastbilmontering samt et overvågningssystem til at overvåge produktionen til en bilfabrikant i Saudiarabien.

Ordren består af et langt monteringsbånd med ni monteringsstationer og et produktionsovervågningssystem (Andon-system). Monteringsbåndet er af typen "in-floor conveyor" og er nedsænket i gulvet. Båndet trækker flere vogne med op til 12 meter lange objekter. Transporten på stationerne sker taktvis på angivne signaler. Andon-systemet hjælper operatørerne med at få assistance til montering, hvis behovet opstår. Aktuel produktionsstatus, resterende tid på den enkelte station samt behov for hjælp bliver alt sammen visualiseret på skærme langs strækningen.

- Vi er meget glade for, at vi har modtaget en ny ordre på vores produkter inden for montering inkl. overvågningssystem. Installation og driftsopstart forventes at blive i april 2015, siger Thomas Jakobsson, ansvarlig projektleder på automatiseringsafdelingen i Skövde i Sverige.

Coor Industriservice har tidligere leveret IPV-udstyr, AGV-system og monteringsbånd til virksomheder inden for bilindustrien i Sverige, USA, Brasilien, Rusland, Frankrig, Japan, Thailand og Kina.

Automatisering hos Coor:
Coor konstruerer og implementerer specialtilpassede løsninger inden for montering, håndtering, test og forarbejdning. Vi har en uafhængig rolle som sikrer, at vi altid kan vælge den bedste løsning til vore kunde. Vores specialister inden for udvikling, konstruktion og fremstilling til produktionen arbejder tæt sammen med kundens projektafdeling for at skabe løsninger, der opfylder virksomhedens krav.

Coor Industriservice er én af Sveriges ledende aktører med mange års erfaringer og stor kompetence i at lave produkter, der tilpasses industrien. Coor udvikler og leverer services og løsninger, som kræves for en sikker og effektiv produktion.

Læs mere på www.coor.se/industriservice

 

For mere information, venligst kontakt:

Patrik Sahlberg, Kontraktschef, Coor Industriservice i Sverige

Tlf.: +46 500 91 71 55

patrik.sahlberg@coor.com