Coor Service Management indgår historisk FM-aftale med Statoil i Norge

Coor bliver ansvarlig for hard og soft FM-services til alle Statoils kontorer og produktionsfacilitetter i Norge – hvilket er mere end 580,000 m² og til ca. 20.000 Statoil medarbejdere. Det er den største FM-kontrakt, som er blevet underskrevet i Norden i 10 år.

Aftalen mellem Statoil og Coor indeholder en lang række serviceydelser som ejendomsservice, rengøring, vagt og sikkerhed, receptionsservice, konferenceservice og intern services til mere end 31 store kontorer og produktionsselskaber spredt i hele Norge. Opstarten på den nye femårige kontrakt er i maj og med mulighed for yderligere fem år.

- Dette er én af de største outsourcing-aftaler nogensinde på det nordiske FM-marked. Vi er meget glade og stolte over aftalen, hvilket øger vores vækst betydeligt i Norge. Det vil have en positiv effekt på hele koncernens omsætning og resultat i 2014, fortæller Mikael Stöhr, koncernchef for Coor Service Management.

Aftalen er en integreret FM-løsning, hvilket betyder, at Coor har ansvaret for at koordinere, levere og udvikle de forskellige FM-serviceydelser over tid. Fordelene ved at have kun én serviceleverandør er, at det giver større fleksibilitet og kontrol, samt øger muligheden for udvikling og strømlining af serviceydelserne i det lange løb.

- Coor har endnu engang dokumenteret at have kapabilitet og kompetence til at varetage store, integrerede FM-aftaler af denne type. Der er ikke andre nordiske serviceleverandører med så mange store og komplekse FM-aftaler som os. Med Coor får Statoil en langsigtet samarbejdspartner, de kan føle sig trygge ved og gøre fremskridt sammen med, tilføjer Mikael Stöhr.

Venligst find mere information, fotos, m.v. på www.coor.dk eller kontakt:

For yderligere information venligst kontakt:

Mikael Stöhr
Koncernchef og VD, Coor Service Management
+46 8 553 959 35
mikael.stohr@coor.com

AnnaCarin Grandin
Adm. direktør, Coor Service Management i Norge
+47 455 00 292
annacarin.grandin@coor.com

Åsvor Brynnel
Kommunikationschef, Coor Service Management Group
+46 8 553 954 04
asvor.brynnel@coor.com