92 nordiske virksomheder gør noget for miljøet

Siden 2011 har Coor Service Management gennemført en omfattende miljøauditering af servicefunktioner, som Coor har ansvaret for hos nordiske virksomheder. Miljøgennemgangen udføres ved hjælp af Coors egenudviklet unikke værktøj - Coor Green Services. Et værktøj som sammen med kunden giver mulighed for at diskutere miljøforbedrende tiltag ud fra målbare resultater.

Coor Service Management er den første servicevirksomhed i verden, som tilbyder nordiske virksomheder en holistisk miljøgennemgang og -mærkning. I år 2014 blev 136 af Coors kunder auditeret, og året før var dette tal 126. Årets resultat af Coor Green Services viser, at der er færre sølvnominerede end året før, fra 69 til 58, mens guldnominerede stiger fra 28 til 34. Resultatet afspejler det faktum, at flere og flere virksomheder fokuserer mere på miljøet og bæredygtighed.

- Det er positivt at se en stigning i sølv- og guldnominerede virksomheder ud fra Coor Green Services, hvilket er et tegn på, at værktøjet møder kundernes forventninger og motiverer til at tage flere miljøhensyn. Vi ser desuden en øget trend i efterspørgslen efter en miljøgennemgang fra de fleste af vores kunder, siger Caroline Mortensen, HSE-ansvarlig i Coor Danmark.

I Danmark opnåede henholdsvis fire virksomheder guldnominering og fire sølv. Du finder en liste med navnene på de otte danske virksomheder, samt de andre 84 nordiske virksomheder, der alle tager et særligt hensyn til miljøet, nederst på denne side.

Som noget nyt i Danmark opnår én af de otte danske virksomhederogså titlen som ”Årets miljøstjerne”. Udmærkelsen går til en kunde, som har vist en ekstraordinær positiv indstilling på miljøområdet. Prisen uddeles på et senere tidspunkt hos kunden.

Hvis du vil vide mere om Coor Green Services.

Mere information, pressebilleder osv. findes på www.coor.dk. For yderligere information, venligst kontakt:
Caroline MortensenHSE-ansvarlig,
Coor Service Management i Danmark
+45 2787 2468caroline.mortensen@coor.com