Coor deltager i IFMA 2015 World Workplace Conference

Coor Service Management skal holde præsentationer på årets IFMA World Workplace Conference, som afholdes i Denver, Colorado i USA, den 6.-9. oktober. Fredrik Sandquist, som er direktør for Operations Development, og Kati Barklund, som er Innovation Manager i Workplace Services i Coor Service Management-koncernen, vil begge være på talerstolen på konferencen.

Tirsdag den 6. oktober kl. 13.00 deltager Kati Barklund i High Heels & Hard Hats-sessionen om kvinder inden for FM set fra et globalt perspektiv som paneldeltager.

Onsdag den 7. oktober kl. 9.00 præsenterer Kati Barklund arbejdspladstendenser fra Nordeuropa.

Fredag den 9. oktober kl. 8.00 vil Fredrik Sandquist og hans medtaler Sunita Shenoy fra Intel Corporation tale om IoT, som står for Internet of Things, i FM-branchen under titlen “The Internet of Things & Integrated Facility Management: A Perfect Match”.

- Coor er stolt af at være en del af konferencen om verdens arbejdspladser og skulle give tre præsentationer på dette års konference, udtaler Jørgen Utzon, adm. direktør for Coor Service Management i Danmark, og fortsætter - Personligt ser jeg frem til begivenheden. Jeg forventer at få et godt billede af de primære problemstillinger og muligheder, vi står over for i FM-branchen, samt at skabe kontakt til andre meningsdannere inden for vores branche.