Hyldest til det grå guld

Mette Spangenberg har rundet 50 år, og er netop kåret til årets medarbejder blandt 7.000 ansatte i Coor Service Management.

Det lå måske ikke i kortene, da Mette Spangenberg for 3 år siden, i en alder af 50 år, startede som tilkaldevikar hos Coor Service Management, at hun ville blive årets medarbejder foran 7.000 af sine kollegaer. Men Mette Spangenberg er ikke som alle andre.

Mette Spangenberg er lidt af en succeshistorie. Hun begyndte som tilkaldevikar i 2011 og er i dag teamleder i det servicecenter, Coor betjener som en del af sin kontrakt med politiet.

”Det er lidt hektisk i dag,” fortæller Mette. ”Der er mange på vores serviceportal i dag, så der er en del at se til i dag.”

Serviceportalen er det sted, hvor politiets medarbejdere kan indberette, hvis en pære skal skiftes, et skilt er faldet ned eller man fx ønsker at bestille flytning. Mette virker på ingen måde hektisk.

Opskrift på succes

Succes kan være svært at forklare, men ikke for Mette Spangenberg. Hun ved præcis, hvad der skal til: hårdt arbejde, loyalitet og professionalisme. Derudover er der en særlig evne, hun betoner igen og igen.

”Skab tillid. Hos kunderne, hos dine kollegaer og hos ledelsen. Vis du er en, man kan regne med, når du påtager dig en opgave. Sørg for at løse den loyalt og professionelt,” forklarer hun ivrigt.

Service i blodet

For Mette Spangenberg er service ikke kun noget, man yder til kunder. Service er en del af hende, og noget der falder hende lige så naturligt som at trække vejret.

”Jeg ser en kunde i enhver gæst, der kommer ind ad døren, og jeg omstiller naturligt alt efter, hvem personen er, og forsøger altid at møde andre mennesker, hvor de er.Jeg taler fx mere bramfrit med en af vores handymænd, end jeg gør med politidirektøren,” smiler hun.

Men Mettes service-gen er ikke kun forbeholdt kunder og besøgende i servicecentret. Hendes kollegaer, der indstillede hende til titlen som året medarbejder, er utvetydige i deres ros:

”Mettes service og venlighed overfor både kollegaer og kunder er et eksempel til efterfølgelse. Hun tager alle udfordringer med et positivt sind. Hun kan slukke ildebrande og samtidig have overskud til at løfte dem omkring hende,” lyder det i indstillingen fra hendes kollegaer.

Alder uden betydning

Men det er ikke kun de nærmeste kollegaer, der roser hende. På direktionsgangen er begejstringen for Mette Spangenberg også til at få øje på.

”Jeg kan ikke forestille mig en mere fortjent vinder. Mette er indbegrebet af service. Hun er imødekommende, hjælpsom og løser samtlige opgaver, hun byder ind på til punkt og prikke. Hendes professionelle tilgang til sit arbejde sætter baren højt for alle os andre,” siger administrerende direktør i Coor Danmark, Jørgen Utzon.

Coor har ingen særlig politik om at ansætte ældre medarbejdere, forklarer Jørgen Utzon.

”Vi ser udelukkende på en persons kvalifikationer, der er dåbsattesten ligegyldig. Vi er kun glade for at kunne udnytte de livserfaringer, en medarbejder som Mette besidder.”

Mette modtog titlen som årets medarbejder ved den årlige Management Days for de 140 øverste ledere i Coor-koncernen. Udover æren og en kolossal vandrepokal, følger også en kontant pengepræmie.

”Jeg har verdens bedste kollegaer, så de penge skal bruges på, at vi kan få en fed oplevelse sammen,” smiler Mette.

Video med Mette Spangenberg fra prisoverrækkelsen (2,16 min)

Mere information, venligst kontakt:

Jørgen UtzonAdm. direktør
Coor Service Management A/S
Jorgen.utzon@coor.com+45 2363 7178
Mette SpangenbergTeamleder, politikontrakt
Coor Service Management A/S
Mette.spangenberg@coor.com+45 2787 2358