Kati Barklund udnævnes til nordisk ambassadør i det globale IFMA-netværk

Kati Barklund, Coor Service Management, er blevet udnævnt til nordisk ambassadør for Workplace Evolutionaries (WE). WE er et globalt netværk inden for IFMA (International Facility Management Association), som fokuserer på udvikling og innovation af kontorer og arbejdspladser samt udsprede kendskab til dette.

WE arbejder med at udbrede og udvikle kendskabet om, hvordan man definerer, organiserer, udvikler design samt ruster virksomheder til nye former for arbejdspladser med det formål at skabe bedre samarbejde, produktivitet og vidensdeling hos medarbejderne.

- Jeg er meget glad og stolt over at blive udnævnt som WE ambassadør. Som nordisk repræsentant kommer jeg både til at arbejde med vidensdeling og udbrede best practice i Norden samt at videreformidle innovative løsninger, der findes i de nordiske lande. I forhold til mange andre lande ligger vi i Norden langt fremme på FM-området – og ikke mindst med hensyn til aktivitetsbaserede arbejdspladser, siger Kati Barklund, innovation manager hos Coor.

For mere information bedes du kontakte Kati Barklund, Group Innovation

+46 10 559 5973

Kati.barklund@coor.com