Coor er en af de første virksomheder i Norden med nye ISO-standarder

Coor er blevet certificeret af DNV GL i henhold til de nye internationale standarder for kvalitet og miljø, ISO 9001:2015 samt ISO 14001:2015.

I 2015 er den internationale ISO-standard blevet opgraderet. Den nye standard indebærer bl.a. et tydeligere fokus på ledelsens ansvar, risikostyring og tilslutning til bæredygtighed. Standarden er også mere serviceorienteret og har et stærkere perspektiv i forhold til omverdenen.

- Coor er en stærk kundeorienteret virksomhed med et systematisk forbedrings- og innovationsarbejde, og vores arbejdsprocedurer stemmer i vid udstrækning overens med kravene i de nye ISO-standarder. At vi på kort tid har kunnet implementere de nye standarder beviser, at vi driver vores virksomhed på en struktureret og ansvarlig måde, siger Jørgen Utzon, administrerende direktør i Coor i Danmark.

Coor har et globalt certifikat, som omfatter hele koncernen.

- Vi er stolte over at kunne tildele Coor certifikatet som en af de første aktører på markedet. Coor har endvidere fulgt vores bedste praksis i forbindelse med overgangen med hensyn til gap-analyser, uddannelse og workshops sammen med os. De nye standarder indebærer bl.a. et øget fokus på en risikobaseret fremgangsmåde. Coor har gennemført en række tilpasninger og opfylder dermed standardernes krav, siger Cecilia Thor, Operations Manager hos DNV GL.

Link til kortfilm om certificeringen med Coors koncernchef Mikael Stöhr

Læs mere om Coors kvalitet og øvrige certifikater


Yderligere information:

Adm. direktør Jørgen Utzon, mail jorgen.utzon@coor.com, mobil 23 63 71 78

Læs mere på www.coor.dk og presserum: www.mynewsdesk.com/dk/coor