Coor skifter logo

Coor ændrer nu sit gamle logo ved at fjerne ”Service Management” og vil fremover kun anvende det noget kortere ”Coor”. Ændringen af logoet vil ske successivt.

Coors virksomhed startede tilbage i 1998 som en del af Skanska. I forbindelse med et ejerskifte i 2004 valgte man navnet ”Coor Service Management”, som består af hovednavnet (”Coor”) og et tillægsnavn, som beskriver, hvad Coor arbejder med (”Service Management”).

- Det er af praktiske årsager, at vi nu ændrer vores logo - ”Coor” er meget lettere at sige – og lettere at håndtere. Vores virksomhed skifter dog ikke strategi. Vi fortsætter vores nuværende aktiviteter: At hjælpe private og offentlige virksomheder med at øge deres produktivitet, effektivitet og bæredygtighed. Det gør vi ved at tage hånd om deres serviceydelser på en intelligent måde, siger Jørgen Utzon, adm. direktør hos Coor.

Logoet vil blive udskiftet successivt, hvilket vil sige, at parallelle logoer vil blive anvendt i en overgangsperiode. Desuden bibeholdes de juridiske virksomhedsnavne indtil videre.

Mere information, pressefotos osv. findes coor.dk og http://www.mynewsdesk.com/dk/coor. Kontakt venligst nedenstående for mere information:

Jørgen Utzon, adm. direktør, Coor, +45 2363 7178, jorgen.utzon@coor.com