Falck skifter kantineleverandør til FOOD by Coor

Falck-Center CPH i Sydhavnen skifter kantineleverandør d. 2. januar 2017 og samler endnu flere serviceydelser hos facility management-leverandøren Coor.

Coors kantinedivision FOOD by Coor, som driver flere end 40 kantiner rundt i landet, blev valgt som Falck Center CPHs nye kantineleverandør ved en udbudsproces i efteråret. Coor har allerede nu en integreret facility management-aftale med Falck Center CPH. Den nye aftale vil give de mere end 450 medarbejdere i huset mulighed for at sammensætte en varieret, sund kost i deres hverdag.

- Vi er meget glade for, at Falck Center CPH har valgt FOOD by Coor som deres nye kantineleverandør, da Falck er en strategisk vigtig kunde for os. Den nye kontrakt er et bevis på, at vores nuværende servicemedarbejdere hos Falck Center CPH yder et professionelt og flot stykke arbejde, samtidigt med at vores kantinedivision FOOD by Coor tilbyder et kantinekoncept, som er på niveau med de bedste i branchen, siger Jørgen Utzon, adm. direktør for Coor Danmark.

Hos Falck Center CPH har de medarbejdere i huset 24/7/365 dage om året, hvilket giver kantinen nogle anderledes arbejdsrammer og –betingelser end på de fleste kantinekontrakter.

- Da vi skal servicere og have forplejning klar til en gruppe af Falck Center CPHs medarbejdere døgnet rundt, vil vi udover morgenmad, frokost og aftensmad, også tilbyde en delishop og take-away tilbud. At servicere et hus, som har medarbejdere på job på forskellige tider af døgnet, er noget vi i FOOD by Coor har en del erfaring med fra andre kunder. Vi kan således sikre Falck Center CPH, at de får den bedste løsning hos os, siger Søren Kanne, divisionschef for FOOD by Coor.

Falck Center CPH lagde specielt vægt på et højt serviceniveau med en høj faglighed i deres udbudsproces, da de skulle udvælge ny kantineleverandør til deres domicil i Sydhavnen.

- Vi ser frem til en kantineløsning, der imødekommer vores behov døgnet rundt, så alle medarbejdere uanset arbejdstid får tilbudt et sundt, varieret og spændende måltid. Derudover glæder vi os til at samle alle Facility Management-services hos samme udbyder, så vi får glæde af synergier og får en mere sammenhængende serviceoplevelse, siger Sarah Martens, ansvarlig hos Falck for Coors kontrakt med Falck Center CPH.

FOOD by Coor vil have seks medarbejdere ansat i kantinen hos Falck Center CPH.

Mere information, pressebilleder m.v. findes på www.coor.dk.
Venligst kontakt nedenstående for yderligere information :

Jørgen Utzon, adm. direktør, Coor Danmark, jorgen.utzon@coor.com, +45 2363 7178

Søren Kanne, divisionschef for FOOD by Coor, Coor Danmark, soren.kanne@coor.com, +45 2276 9259

Sarah Martens, Sekretariatsleder, Falck Center CPH, sarah.w.martens@falck.dk, +45 2891 1976