Ny miljøundersøgelse viser, at miljøet er et prioriteret område hos virksomheder

Siden 2010 har Coor Service Management hvert år gennemført en omfattende miljøundersøgelse af de serviceydelser, der udføres i kundernes virksomheder, ved hjælp af miljøværktøjet Coor Green Services. I 2015 opnåede flere kunder guldniveau - på trods af, at færre virksomheder blev auditeret.


Coor gennemfører hvert år en omfattende miljøundersøgelse af de serviceydelser, som udføres på kundernes kontorer, bygninger eller andre anlæg.Undersøgelsen udføres ved hjælp af Coors eget værktøj Coor Green Services, som er enestående i den forstand, at det kan håndtere alle de ydelser, som Coor leverer– ikke kun enkeltstående produkter eller ydelser.

I 2015 blev serviceaktiviteterne hos 86 kunder og lokaliteter auditeret, hvoraf 77 kunder (89 %) opnåede sølv- eller guldniveau. Dette er en forbedring i forhold til sidste år, hvor kun 68 % af de auditerede steder blev belønnet med sølv- eller guldniveau.

- Det er med stor glæde, at vi kan konstatere, at resultatet forbedres år for år. Det viser, at vores kunder synes, at miljø er et område, der skal prioriteres – og at man er klar til at træffe foranstaltninger for at mindske klimapåvirkninger, siger Caroline Mortensen, miljøansvarlig hos Coor Service Management i Danmark.

Coor Green Services er et dynamisk værktøj, hvis kriterier gennemgås regelmæssigt, for at sikre, at det repræsenterer en god miljøstandard. På anmodning fra nogle af Coors større kunder vil værktøjet i 2016 blive suppleret med et platinniveau.

- Bæredygtighedsspørgsmål er vigtige for os hos Coor, og værktøjet Green Services hjælper os med at føre en proaktiv dialog med vores kunder om miljøforbedringstiltag. Vores målsætning er, at værktøjet skal udfordre vores kunder, så de hele tiden vælger mere miljøvenlige løsninger. Vores håb er, at indførelsen af et platinniveau kan fungere som yderligere et incitament, siger Caroline Mortensen.

Mere information om Coor Green Services findes på Coor.dk eller Coor Green Services film.