UCC satser på økologiske madhuse med FOOD by Coor

Sundhed, økologi og bæredygtighed er nøgleordene i Professionshøjskolen UCC’ nye kantinekoncept, som implementeres på Campus Nordsjælland samt det nybyggede Campus Carlsberg. FOOD by Coor, som er Coors kantinedivision, er valgt som ny leverandør på kantinerne, caféen og kursistforplejningen. Her har flere end 10.000 studerende og 1.000 ansatte deres faste gang

UCC samler i september deres uddannelser og kurser i Københavnsområdet i det nye bykvarter Carlsberg Byen. Her vil UCC’ 800 medarbejdere samt 10.000 studerende inden for bl.a. pædagog- og læreruddannelserne få deres faste gang i stærke faglige miljøer med fokus på den nyeste viden og kompetenceudvikling.

Flytningen til de nye rammer giver UCC mulighed for at forankre en række af de målsætninger, som UCC har opstillet for det nye uddannelsessted. Et af fokusområderne er deres nye kantiner, hvor der vil være fokus på bæredygtighed samt blive serveret frisk og velsmagende mad baseret på lokale, økologiske og sæsonbetonede råvarer. Til opgaven har UCC valgt FOOD by Coor.

- Vi glæder os meget over at have indgået samarbejde med FOOD by Coor. Jeg er sikker på, at de er den rette samarbejdspartner for UCC i udviklingen af vores madtilbud til studerende, medarbejdere og gæster. Både fordi de har et tydeligt og professionelt fokus på kvalitet og bæredygtighed, og fordi de har erfaring med at håndtere den store opgave, det er at levere et varieret madtilbud af høj kvalitet til mange mennesker – endda i et helt nyt hus, udtaler ressourcechef Anne Hasling Sørensen fra UCC.

Stærkt match

Coor har samlet alle kantineaftaler i divisionen FOOD by Coor og med UCC-kontrakten vokser FOOD by Coor med 30% både i omsætning og antal bespisende gæster.

Administrerende direktør for Coor Danmark, Jørgen Utzon, glæder sig over kontrakten, der er den hidtil største inden for kantinedrift i Danmark. Ligesom Anne Hasling Sørensen fra UCC ser han også et stærkt match mellem UCC og Coor.

- Det var et perfekt match mellem UCC’ og Coors bærende elementer, der vakte vores nysgerrighed, motivation og ønske for et fremtidigt partnerskab. Og vi glæder os meget til at komme i gang i august, hvor vi har skræddersyet kantinekonceptet til UCC, udtaler Jørgen Utzon.

UCC indvier Campus Carlsberg officielt den 2. september 2016. FOOD by Coor påbegynder kontrakten for UCC d. 1. august, hvor over 20 ansatte vil bruge den første måned på udvikling af madkonceptet samt forberedelser, inden UCC’ medarbejdere, kursister og studerende indtager de to institutioner i september.

Yderligere information:

Coor Danmark, Adm. direktør Jørgen Utzon, jorgen.utzon@coor.com, +45 2363 7178

Læs mere på www.ucc.dk

Læs mere på www.coor.dk