Sprog / Websted

Languages

Change site

Coor forlænger IFM-aftale med Tieto i Skandinavien

Coor skal fortsat levere IFM-serviceydelser til Tieto i Sverige, Norge og Danmark.

Tieto er en af Nordens førende IT-udbydere med aktiviteter mere end 20 forskellige steder i Skandinavien. Aftalen mellem Tieto og Coor indebærer, at Coor får det overordnede ansvar for koordinering, levering og udvikling af en lang række FM-serviceydelser såsom receptionsservice, sikkerhed og overvågning, mødeforplejning, helpdesk, rengøring, miljøcertificering, affaldshåndtering, kaffe og catering, post og fragt, flytteservice m.v. Den toårige kontrakt genererer en anslået årlig salgsvolumen på 45 MDKK.

- Tieto og Coor har arbejdet tæt sammen i en årrække med fælles fokus på innovation og udvikling. Dette har vist sig at være gavnligt for begge parter, og vi er meget taknemmelige for at fortsætte med at udvikle vores partnerskab og tilføje yderligere serviceydelser, der understøtter Tietos aktiviteter optimalt, siger Mikael Stöhr, Coors koncernchef.

I den nye kontrakt skal Coor som noget nyt levere miljøstyrings- og certificeringssystemer samt understøtte Tietos medarbejdere med kommunikationsteknologi, ligesom Coor skal varetage flytninger og omstruktureringer for Tieto.

Mere information, pressebilleder m.v. findes på www.coor.dk.
Venligst kontakt nedenstående for yderligere kommentarer:

Mikael Stöhr, koncernchef, Coor, + 46 10 559 59 62, mikael.stohr@coor.com

Jørgen Utzon, adm. direktør, Coor Danmark, +45 2363 7178, jorgen.utzon@coor.com