Sprog / Websted

Languages

Change site

Coor forlænger nordisk IFM-aftale med SAS

Coor har tegnet en fornyet kontrakt med SAS (Scandinavian Airlines) med en samlet kontraktsværdi på 800 MDKK. Den forlængede aftale indebærer, at Coor skal levere integrerede FM-serviceløsninger (IFM) til et antal kontorer, hangarer og tekniske bygninger i Danmark, Sverige og Norge i yderligere seks år.

SAS er nordens ledende flyselskab. Den forlængede IFM-aftale indebærer, at Coor skal styre, udvikle og levere FM-serviceløsninger til SAS som ejendomsdrift, bygningsvedligehold, rengøring og sikkerhed. Aftalen løber de næste seks år og årsvolumen er i omegnen af 150 MDKK. Udover dette kommer diverse projektvolumener.

- SAS er en vigtig kunde for Coor, som vi har samarbejdet med siden 2008. Vi er meget glade for, at vi skal fortsætte vores samarbejde de næste seks år. Nøglen til en tilfreds kunde ligger i vores forståelse af at tilpasse vores virksomhed deres behov. I dette tilfælde handlede det om et godt udviklet partnerskab og en høj grad af gennemsigtighed. Vi ser nu frem til, sammen med SAS, at fortsætte med at fornye og forbedre vores leverance, siger Mikael Stöhr, koncernchef i Coor.

En af de ting, som bliver nyt i kontrakten, er et udviklet leveranceopfølgningssystem. Ved hjælp af tydlige nøgletal kommer SAS via Coors digitale system, Coor Performance Portal, til at følge udviklingen og lave statistikker og analyser på tværs af lande og services.

- Vi har samarbejdet med Coor i otte år, og tager nu skridtet videre til et endnu mere udviklet partnerskab. For os er det vigtigt at have en god balance mellem pris og kvalitet, men fremfor alt at vi har et fungerende og nært samarbejde baseret på fortrolighed og gennemsigtighed, siger Bjørn Frivold, Head of Facility Management i SAS Group.

For mere information, pressebilleder m.v. henvises til www.coor.dk eller:

Mikael Stöhr, Koncernchef i Coor, + 46 10 559 5962, mikael.stohr@coor.com

Jørgen Utzon, Adm. direktør, Coor Danmark, +45 2363 7178, jorgen.utzon@coor.com