Sprog / Websted

Languages

Change site

Coor indgår ny nordisk IFM-aftale med ABB

Coor har vundet en ny aftale vedrørende levering og udvikling af adskillige FM-serviceydelser til ABB i Sverige, Norge, Finland og Baltikum. Den samlede estimerede kontraktværdi er på mere end 800 MDK.

ABB med hovedsæde i Zürich, Schweiz, er et førende globalt teknologiselskab inden for elektrificeringsprodukter, robotter, industriel automation og smart elnet, som betjener kunder inden for energi, industri samt transport og infrastruktur globalt. Efter en omfattende udbudsproces har ABB indgået aftale med Coor vedrørende koordinering, levering og udvikling af et stort antal FM-serviceydelser til 26 kontorlokationer og produktionsanlæg på tværs af de nordiske og baltiske lande.

Serviceydelserne omfatter hard FM-serviceydelser, sikkerhed, rengøring, soft FM, kaffe og frugt. Aftalen gælder i fem år og genererer en anslået årlig salgsvolumen på 184 MDK.

- ABB har tidligere samarbejdet med en række forskellige serviceleverandører i de nordiske og baltiske lande, men har nu valgt én enkel IFM-leverandør til at varetage det overordnede ansvar, og som kan forenkle, rationalisere og udvikle serviceydelserne på tværs af en række nationale markeder og serviceområder. Det er en opgave, som vi ser meget frem til at varetage, udtaler Mikael Stöhr, koncernchef i Coor.

Levering af serviceydelserne påbegynder efter planen d. 1. april 2017. Parterne samarbejder om aftalens opstart og Coor får brug for at rekruttere nyt personale i nogle af områderne.

- Aftalen mellem ABB og Coor er den største enkeltstående IFM-aftale, som vi har indgået i de sidste 12 måneder. Aftalen bekræfter vores position som førende IFM-serviceleverandør i de nordiske lande, siger Mikael Stöhr, koncernchef i Coor.

Mere information, pressebilleder m.v. findes på www.coor.dk.
Venligst kontakt nedenstående for yderligere kommentarer:

Mikael Stöhr, koncernchef, Coor, + 46 10 559 59 62, mikael.stohr@coor.com

Jørgen Utzon, adm. direktør, Coor Danmark, +45 2363 7178, jorgen.utzon@coor.com