Sprog / Websted

Languages

Change site

Coor vinder Kantineprisen 2017

Fokus på maddannelse og mad-mod, bæredygtige råvarer og personlig kontakt er nogle af grundene til, at Coor nu kan hjemtage trofæet for Kantineprisen 2017. Det er arbejdet med kantinen på UCC Nordsjælland, der er baggrunden for udnævnelsen

- Unge mennesker kan sagtens provokeres og rykkes, så deres grænser og mod i forhold til mad skubbes, mens de får en større forståelse for bearbejdning og brug af råvarer.

Sådan lyder det fra køkkenchef Kasper Baggesgaard Andersen fra Coor, der sammen med sit team dagligt udvikler madkoncepter til kantinen på UCC Campus Nordsjælland, hvor Coors kantinedivision FOOD by Coor er ansvarlig for driften af kantinen.

Det er denne holdning til mad og unge mennesker, der har gjort, at Coor nu har vundet Kantineprisen 2017 for uddannelsessteder.

Madforståelse vægter højt
Hos Coor glæder man sig over prisen, der blev uddelt under Fødevaredagen på Hindsgavl Slot den 26. september. Prisen kommer nemlig kort tid efter, at Coor-koncernen har udvidet sit fokus inden for kantinedrift, der indtil for nyligt koncentrerede sig om erhvervsvirksomheder. Sidste år blev uddannelsesinstitutioner en del af strategien.

- Vi er naturligvis stolte over prisen, som vi ser som en stor anerkendelse af vores arbejde. Konceptet i UCC Nordsjællands kantine ligger godt i tråd med FOOD by Coors DNA, der vægter udvikling af madforståelse, kvalitet og bæredygtige råvarer højt. Selvom det er et nyt marked, vi har bevæget os ind på, bekræfter Kantineprisen os i, at det er den rigtige retning at gå, siger divisionschef for FOOD by Coor, Søren Kanne.

Dialog flytter madgrænser

Køkkenchef Kasper Baggesgaard Andersen, der står i spidsen for UCC Nordsjællands Kantine og dermed er en stærk medvirkende årsag til prisen, er også glad og stolt over anerkendelsen.

- Kantineprisen er en værdsat anerkendelse af vores arbejde, og jeg er stolt af resultaterne, som vi har opnået indtil nu. Egentlig synes vi jo ikke, at vi gør noget særligt. Vi gør blot dét, som vi finder rigtigt - og som vi altid har gjort. Kantineprisen er en stærkt motiverende faktor til at forstærke vores bevidste arbejde med at skabe en kantine, der stikker ud, og som ændrer normalen for kantinemad, siger Kasper Baggesgaard Andersen og forklarer videre om sin målsætning for kantinen:

- Mit mål er at rykke ved folks madforståelse og dét, de plejer at gøre. Det er især vigtigt på en uddannelsesinstitution med mange forskellige kulturer og personligheder. Løsningen er bl.a. at indgå i dialog og lade de unge komme med forslag til menuen. Ved at gøre dem bevidste om forskellige madkulturer og smagskombinationer er det mit personlige håb at give andre mad-mod og inspiration til at udvide deres madhorisont.

Fra én til to priser

Landbrug & Fødevarer står bag Kantineprisen, der i år blev uddelt for 14. gang. I år havde organisationen valgt at udvide prisen ved at dele den i to, én til kantiner for virksomheder og én til kantiner for uddannelser.

Læs mere om Kantineprisen 2017 på Landbrug og Fødevarer http://www.goderaavarer.dk/priser/kantineprisen

Yderligere information:

Læs mere på www.coor.dk og presserum: www.mynewsdesk.com/dk/coor