Sprog / Websted

Languages

Change site

Coor vinder udbud på toiletrenovering hos DSB

DSB har kørt pilotprojekt det seneste år med SMS-toiletter. Nu har DSB sat første etape i gang med at renovere og ombygge toiletter på togstationer over hele Danmark. Coor vandt opgaven.

Coor Property, som er en division i Coor inden for ejendomsservice og projekter, skal i perioden d. 1. april – 31. december 2017 ombygge og renovere toiletterne på 23 togstationer. Projektbeløbet lyder på 4,8 MDKK.

- At vinde DSBs udbud på renovering og ombygning af toiletter på togstationer i hele Danmark bekræfter, at Coor Property kan tilbyde markedet, det efterspurgte og til en konkurrencedygtig pris, siger Thomas Fog, divisionschef for Coor Property.

Toiletterne får blandt andet nye låse, hvilket skal forhindre misbrug af toiletterne, da brugeren betaler et beløb via SMS for at benytte det. En betaling som hjælper med at øge hygiejnen og vedligeholdelsen.

- DSBs toiletombygning er et spændende projekt, som er i tråd med vores kerneområde i form af at tilbyde kunderne innovative og digitale serviceydelser inden for ejendomsdrift, siger Jørgen Utzon, administrerende direktør for Coor i Danmark.

DSB renoverer og ombygger toiletterne på de danske togstationer i etaper de næste år. Coors vundne udbud var et underhåndsbud efter forhandling som hovedentreprise inkl. jernbanesikkerhedsmæssige ydelser.

For mere information, pressebilleder m.v. henvises til www.coor.dk eller:

Jørgen Utzon, Adm. direktør, Coor Danmark, +45 2363 7178, jorgen.utzon@coor.com

Thomas Fog, Divisionschef, Coor Danmark, + 45 2960 0345, thomas.fog@coor.com