Sprog / Websted

Languages

Change site

FOOD by Coor valgt som ny kantineleverandør af ni SKAT-kantiner i Danmark

SKAT har afholdt en udbudsrunde med fire delaftaler over drift af deres kantiner i Danmark. FOOD by Coor vandt to store delaftaler med i alt ni kantiner fordelt i Jylland og på Fyn.

FOOD by Coor skal fra d. 1. april drive SKATs kantiner i byerne Middelfart, Odense, Horsens, Tønder, Ringkøbing, Herning, Aarhus, Aalborg og Hjørring. Her vil ca. 3000 medarbejdere have mulighed for at få FOOD by Coors lækre, sunde og bæredygtige frokost samt mødeforplejning. Aftalen med SKAT løber i fire år og med mulighed for to års forlængelse. Årsvolumen er i omegnen af 20 MDKK med potentiale for stigning grundet øget medarbejderstab hos SKAT.

- Det er en stor sejr at have vundet ni store jyske og fynske kantiner på et så konkurrencepræget marked. SKAT begrundede deres valg af os som deres nye kantineleverandør ud fra parametrene – konkurrencedygtig pris, nøje beskrevne arbejdsprocedurer, innovativ tankegang og ikke mindst det aspekt, at Coor og FOOD by Coor har meget tilfredse offentlige kunder og er vant til at servicere borgere i Danmark, siger Søren Kanne, divisionschef for FOOD by Coor i Danmark.

På maddelen lagde SKAT specielt vægt på, at de 10 kostråd bliver fulgt, og at der fokuseres på fibre, fedt og sundhed generelt. Alle ni SKAT-kantiner i Jylland og på Fyn vil få bronzecertificering i økologi, hvilket betyder 30-60% økologi på alle områder.

- Denne kontrakt har givet FOOD by Coor en solid forankring i det jyske, hvor vi strategisk har et ønske om at vækste inden for single services som kantinedrift, rengøring og ejendomsservice, siger Jørgen Utzon, administrerende direktør for Coor Danmark.

For mere information, pressebilleder m.v. henvises til www.coor.dk eller:

Jørgen Utzon, Adm. direktør, Coor Danmark, +45 2363 7178, jorgen.utzon@coor.com

Søren Kanne, Divisionschef, Coor Danmark, + 45 2276 9259, soren.kanne@coor.com