sas_kundecase_coor

SAS

23 rengøringsassistenter fra Coor er tilknyttet SAS. De rengør dagligt godt 62.000 m2 fordelt på kontorer, lounges og hangarer.

Til at holde styr på dem har en tilsynsførende og en serviceleder deres daglige gang i lufthavnen. Rengøringen af SAS Loungen kræver ekstra sans for detaljen. Både på grund af de mange dekorationsgenstande og uensartede overflader, men primært fordi det er en område, der er i direkte kontakt med SAS' mest loyale kunder.

Til rengøring af SAS' hangarer benyttes maskiner med automatisk dosering. Coor bruger altid maskiner til rengøring, når forholdene tillader det. De er optimale til rengøring af større områder, samtidig med at de er skånsomme for Coors medarbejdere. Maskinerne vasker gulvene grundigt rent med et minimalt vandforbrug.

Det unikke ved Coor er deres måde at gå til samarbejdet på. Det har jeg ikke set andre steder.

Michael Skriver, miljø- og sikkerhedsleder i SAS

– Det væsentlige for et godt samarbejde er, at man som kunde og leverandør stoler på hinanden. Vi har formået at opbygge et forhold baseret på gensidig tillid. Det er ikke noget, der kommer natten over, det kræver arbejde fra begge sider. Det unikke ved Coor er deres måde at gå til samarbejdet på. Det har jeg ikke set andre steder, udtaler Michael Skriver, miljø- og sikkerhedsleder i SAS.

Vil I vide mere?

Else Brandt Salgsdirektør Coor

Else Brandt

Salgsdirektør

+45 23684810

else.brandt@coor.com