Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Select Service Partner har valgt Coor som ny samarbejdspartner

Pr. 1. oktober 2019 skal Coor stå for rengøringen samt diverse serviceopgaver på SSPs enheder i Københavns Lufthavn og en enkelt enhed på Københavns Hovedbanegård.

SSP, Select Service Partner driver flere restauranter, barer og cafeer i Københavns Lufthavn og på Københavns Banegård. SSP i Danmark har 1200 medarbejdere og en omsætning på 650.000.000 DKK.

Aftalen mellem SSP og Coor betyder, at vi bliver ansvarlige for rengøringen hos kendte brands som Starbucks, Dunkin Donuts og Mash.

”Under salgsprocessen har der været en god kommunikation og dialog, hvor Coor kunne tilbyde SSP en troværdig, professionel og pålidelig samarbejdspartner. Standardiserede processer og kvalitet har været vigtige parametre for SSP, der ønskede at styrke kvaliteten på rengøringen.

Der er lagt vægt på bæredygtighed og udvikling i vores fremtidige samarbejde, og derudover er Coor allerede tilstede i Københavns Lufthavn hos andre kunder, og har således en eksisterende organisation, som vi udvikler, siger salgsdirektør Else Brandt.”

Vi ser frem til samarbejdet med SSP.