Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge
illustration

SmartMove – en moderne måde at flytte på

Ved udgangen af sidste år lancerede Coor en produktserie, Smart Concepts, med fire af de mest populære egenudviklede koncepter. Lige nu indføres yderligere et koncept, SmartMove, som letter administrationen af flytteprocesser.

Nu lægges de gamle, fysiske flyttekort i graven og erstattes af den digitale service, SmartMove, som nu lanceres hos en af Coors kunder.

− SmartMove er en moderne og smartere måde at håndtere flytninger, der skal ske på et nøjagtigt fastsat tidspunkt, særligt når det gælder aktivitetsbaserede arbejdspladser. Det er svært med traditionelle flyttekort at holde styr på folk, når de ikke flytter til en bestemt plads eller blot til en bestemt del af et kontor, siger Eric Barclay, virksomhedsudvikler hos Coor.

I kombination med de andre smarte koncepter i produktserien, f.eks. SmartFlow til posthåndtering, får kunden kontrol med al kontorservice, og at det fungerer fra dag et efter en flytning. Systemet er en cloud-tjeneste, hvorfor der ikke kræves komplicerede installationer, og information opdateres ganske enkelt af kunden selv. Det er også muligt at forbinde systemet til kundens HR-system, hvilket indebærer, at al information automatisk er korrekt og aktuel.

− For mange store kunder sker der en del flytninger hvert år, men alle flytninger er ikke fysiske, nogle er kun administrative. Det stiller endnu højere krav til, at information forbindes til den rette person, det rigtige omkostningssted og den rette plads.

SmartMove er det femte koncept i Smart-konceptserien. Idéen er, at nye koncepter løbende skal udvikles.

Eric Barclay, Virksomhedsudvikler, Coor Service Management

Andre fordele ved systemet er, at det er let at udskrive rapporter, og at der er sporbarhed ved ændringer. Det er naturligvis også tidsbesparende for kunden at slippe for at skulle udfylde flyttekort.

− Gennemfører en virksomhed tusind flytninger om året, tager det megen administrativ tid. Vi så et behov hos vores kunder og skabte et system, som gør det lettere for virksomheder med mange flytninger og stor mobilitet, hvor der kræves viden om, hvor medarbejderne sidder, siger Eric Barclay.

SmartMove vil nu blive lanceret hos en af Coors større kunder, som gennemfører en større intern flytning, der berører 15.000 personer. I forbindelse med denne flytning er 250 personer hos kunden blevet uddannet i at håndtere systemet. Coor har haft informationsmøder og udviklet undervisningsmateriale.

− Vi vil følge lanceringen op med et åbent hus-arrangement, hvor Coor vil være til stede for at svare på spørgsmål. Styrken ved systemet er dets enkelthed, det skal være intuitivt og let at forstå og tilegne sig.

SmartMove er det femte koncept i Smart-konceptserien. Idéen er, at nye koncepter løbende skal udvikles. Hos Coor har man indrettet et innovationsforum med specialister og kontraktchefer, hvor idéer præsenteres og diskuteres.

− Vi har samlet kompetencer fra virksomheden, som arbejder tæt på kunden og som har et øre til markedet. På den måde kan vi finde nye idéer og være fælles om en udvikling, der gør tingene nemmere for såvel kunderne som for os, afslutter Eric Barclay.

Eric_Barclay

Eric Barclay

Virksomhedsudvikler