Coor_Services

Smart service - integrerede facility managementløsninger eller single services

Coor tør godt love, at vi kan tilbyde jer morgendagens serviceløsninger. Vi har førende ekspertise inden for mere end 100 serviceydelser, som hele tiden udvikles og tilpasses kundernes behov. Nogle af vores specialistområder er inden for rengøring, kantinedrift og ejendomsservice.

Markedets bredeste udbud

Coor har markedets bredeste serviceudbud og erfaring inden for soft og hard FM. Alle services kan fås i en integrerede  facility management-løsninger eller bundle serviceløsning. Som single services kan vi tilbyde services inden for catering, rengøring og ejendomsservice. For overblikkets skyld er Coors facility serviceydelser inddelt i tre kategorier:

Størst på service management (integrerede facility management-løsninger)

Der tages altid udgangspunkt i jeres behov og ønsker, og derudfra sammensættes den bedste facility management-løsning til jer. Coor har mange års erfaringer med Integrerede facility management-kontrakter (IFM) til både store og små virksomheder i hele Norden - ingen anden facility serviceleverandør har så mange IFM-aftaler i Norden som Coor.

På forkant med smarte løsninger og bæredygtighed

Det som skiller Coor ud fra andre facility serviceleverandører er, at vi først og fremmest har en stærk innovativ drivkraft samt konstant fokus på forbedringer af vores virksomhed og leverancer. Internt i Coor har vi en meget stærk forbedringskultur og en struktureret innovationsproces, som kan hjælpe jer med at udvikle og forbedre jeres arbejdsplads. Et eksempel på dette vil være at benytte det unikke miljøværktøj Coor Green Services, som på en struktureret måde sætter miljøet og bæredygtighed på dagsorden for facility management hos jer.

Hvordan Coor opnår fordele og arbejder struktureret med innovation, kan I læse mere om her.

Vi har desuden samlet vores mest populære innovative serviceløsninger under konceptserien "Smart"

Vil I vide mere?