Coor_renhold

Cleaning og affaldshåndtering

Coor er i dag én af Nordens største leverandører af cleaning. Gennem kontinuerlige kompetenceudviklinger og kvalitetskontroller sikrer vi at opnå rette kvalitet og udførelse – uanset om vi leverer servicen som en integreret FM-løsninger eller som en single cleaningløsning.

Vores standard sikrer høj kvalitet

Vi garanterer, at jeres virksomhed opnår en særlig kvalitet, når det gælder rengøring. Vi anvender vores egen kvalitetsstandard – Coor Cleaning Standard (CCS) - som dækker over alt fra effektive receptionsområder til moderne rengøringsmaskiner og -teknikker, vaskeanlæg og effektive og miljøvenlige rengøringsprodukter. I Coor har vi desuden mangeårig ekspertise i professionel steril- og specialrengøring, f.eks. inden for lægemiddelindustrien, ligesom vi varetager jeres virksomheds affaldshåndtering på en effektiv og hygiejnisk måde. Coor Cleaning Standard tilpasses altid den enkelte virksomheds behov.

Eksperter på gulvrengøring

En korrekt udført gulvrengøring forlænger gulvets livstid, og er en forudsætning for at opnå både en omkostningseffektiv og kvalitetssikker rengøring. Vi har mange års erfaring og kendskab til forskellige typer gulvmateriale og alternative rengøringsmetoder, plejemidler og udførelser.

Effektive og repræsentative receptions- og indgangsløsninger

En god receptions- og indgangsløsning er både repræsentativ samt hindrer effektivt at skidt og vand kommer ind i bygningen. Ud fra en total oversigt og behovsanalyse optimerer vi brug af måtter, og sikre således et indbydende indtryk, en mere omkostningseffektiv rengøring og en højere kvalitetsopfattelse.

Omkostningseffektive og friske hygiejneløsninger

En god personlig hygiejne er i dag et vigtigt spørgsmål på enhver arbejdsplads. Vi tilbyder omkostningseffektive, miljøvenlige og friske løsninger og analyser til alle hygiejnerum.

Vil I vide mere?