Moderne rengøring - mød vores rengøringsrobotter

Rengøringsmetoder, kemikalier, materialer, tekniske løsninger og rengøringsrobotter udvikler sig med lynets hast i dag. Coor følger løbende udviklingen, og gennem et struktureret innovations- og forbedringsarbejde kan vi garantere kontinuerligt moderne rengøringsløsninger.

Coor har stor fokus på innovation og udvikling. Tekniske løsninger er i dag så tilgængelige og billige, at de kan anvendes inden for flere områder. I vores rengøringsvirksomhed tester vi løbende nye robotter,  rengøringsmaskiner og sågar sensorer til måling af luftpartikler med mere.

Moderne systemunderstøttelse i rengøringen

Coor anvender i dag moderne systemer til planlægning og fordeling af falder og kvalitetskontroller. Vi bruger også moderne tekniske hjælpemidler til at måle hvor lang tid forskellige arbejdsopgaver tager i praksis og anvender denne information til kontinuerligt at optimere vores leverancer. 

Løbende evaluering af forskellige rengøringsrobotter

Coor er stolte over at være en af de servicevirksomheder, der er først med at teste og lancere nye rengøringsrobotter. Nogle af de rengøringsrobotter, vi tester i dag, er:

 

SwingoBot 1650 - den første professionelle kombiskuremaskinen

SwingoBot 1650 anvendes i vores leverance til Volvo Cars. Robotten er beregnet til større og enklere flader som gymnastiksale, lagerlokaler eller indkøbscentre. Den har meget spændende funktioner som touchskærm, fjerndiagnostik og rapportering, menneske- og hindringsregistrering og trappesensor. 

Taski Aerobot 1850 - den første professionelle børstevalgsstøvsuger

Vores Taski Aerobot 1850 "Jim" er en rengøringsrobot til offentlige miljøer, som udfører arbejdet uden fører. 16 sensorer "ser" 360 grader rundt om robotten, hvilket gør den sikker for omgivelserne. Den kan desuden stoppe på 0,48 sekunder, hvilket er hurtigere en reaktionstiden hos et menneske. Robotten udfører konsekvent de daglige gulvrengøringsrutiner og rengør op til 1.000 m2 pr. time.

felix van bergen

Felix van Bergen

Kommerciel direktør / CCO

+45 3089 1115

felix.vanbergen@coor.com