Coor_interneservices

Interne services – Soft facility management

Interne services har til formål at skabe en velfungerende, effektiv og sikker arbejdsplads, som gør arbejdsdagen lettere for jeres medarbejdere.

Velfungerende og effektive arbejdspladser

Coor har leveret integrerede facility management-serviceløsninger i mere end 15 år, og vores kunder er både private og offentlige virksomheder i hele Norden. Vi har erfaringer og specialkompetencer, der sammen med en struktureret leverancemodel, samt en konstant udvikling af vores serviceydelser gør, at vi kan garantere jer den aftalte kvalitet til rette tid og pris. Som den første integrerede facility management-virksomhed tilbyder Coor desuden miljøvenlige serviceløsninger, der følger nøje definerede miljøkriterier med miljømærket Coor Green Services.

Coor har opdelt de interne services i fem overordnede grupper af serviceydelser

Kontorservice

Her tilbyder vi serviceydelser som receptionsservice, omstilling, posthåndtering, kundeservice, service- og driftscentre, vedligehold af kontormaskiner, bestilling af kontorartikler, møde- og konferenceservice, dokumenthåndtering m.v.

Mad og drikkevarer

Coor varetager drift af kantiner og personalerestauranter, drikke- og vareautomater, frisk frugtordning og cafékoncept - alt sammen drives under brandet FOOD by Coor.

Cleaning og affaldshåndtering

Coor sikrer, at jeres virksomheds medarbejdere og kunder møder friske og indbydende receptionsområder og rene og velplejede lokaler. Desuden tilbyder vi ydelser som vaskeanlæg, almindelig samt specialiseret sterilrengøring og affaldshåndtering. Alt sammen udføres med fokus på miljøet og med de nyeste maskiner i branchen.

Sikkerhed

Vi tilbyder førende sikkerhedsekspertise og –løsninger, og vi fokuserer på balancen mellem bemanding og tekniske løsninger, når vi leverer sikkerhedsydelser som overvågning, adgangskontrol, runderinger, indbrudskontrol samt skader efter brand og skybrud.

Pladsoptimering (space management)

Coor har stor ekspertise i pladsoptimering, der også understøtter virksomhedens behov for effektivitet og velfungerende arbejdspladser. Vi tilbyder bl.a. ydelser som behovsanalyser, anskaffelse af lokaler og inventar, plantepleje og flytteprojekter. Desuden kan du læse mere om Coors erfaringer og viden inden for aktivitetsbaserede kontorer.

Vil I vide mere?