coor_sikkerhed_vagt

Sikkerhedsløsninger

Coor råder over førende sikkerhedsekspertise. Vi har stor erfaring med moderne sikkerhedsløsninger inden for virksomheder med komplekse behov. Vi optimerer desuden balancen mellem bemanding og tekniske løsninger og skaber optimale sikkerhedsleverancer for vores kunder.

Balance mellem menneske og teknik

Tidligere tiders mandskabskrævende vægterløsninger balanceres nu med avancerede overvågningssystemer. I Coor tager vi det totale funktionsansvar. Det betyder, at vi tager ansvar for, at jeres virksomhed opnår den bedste sikkerhed, hvor moderne teknik spiller sammen med en nøje afvejet bemanding.

Lokale synergier giver optimale løsninger

Sikkerhedsspørgsmål er længe blevet håndteret separat fra andre serviceydelser i en virksomhed. Men ved at samle flere serviceydelser hos samme serviceleverandør, vil der være store lokale synergier ved at samle flere udførelser og opgaver hos de samme servicemedarbejdere. F.eks. kan en person, som udfører sikkerhedsrundering også stå for tjek af tekniske installationer som manglende lyspærer eller hjælpe med at tænde opvaskemaskiner, slukke kaffemaskiner osv. i thekøkkener.

Bred kompetence og serviceudbud

Eftersom Coor har kunder fra mange forskellige brancher, har vi en bred erfaring og værdifuld indsigt i forskellige miljøer. F.eks. fra flypladser, bankvirksomheder, kontorer, logistiske lageranlæg, indkøbscentre og følsomme industribygninger. Vi tilbyder således kvalificeret rådgivning og ledelse af moderne sikkehedsløsninger til alle vores kunder.

Eksempler på sikkerhedsløsninger hos vors kunder:

  • Sikkerhedsteknik
  • Rondering og udrykning
  • Vagtbemanding
  • Brandsikring
  • Firefighters

Coor SmartID

Ved hjælp af SmartID får I en kontrolleret og sikker bestilling og produktion af ID-kort til jeres virksomhed. Den automatiserede proces giver fuld sporbarhed fra bestilling til leverance. Desuden mindskes fejlmargin og omkostningerne, da manuel arbejde fjernes i processen. Produktion af ID-kort kan ske inhouse eller hos en ekstern leverandør.

Vil I vide mere?