fbc logo

FOOD by Coor - Mad med passion

Mad og drikke bør være en kilde til nydelse. Mad skal visuelt være indbydende og smage og dufte fantastisk. Men vigtigst af alt, bør mad være god for ens krop og helbred. I Coors kantinedivision FOOD by Coor er fundamentet bygget på glæden til madlavning, kundeoplevelser og engagerede medarbejdere. Netop dette mener vores kunder adskiller os fra resten af kantinebranchen.

I videoen fortæller nogle af vores medarbejdere om FOOD by Coor-konceptet og deres passion for maden og kunderne!

God smag handler om mere end mad

Vi kan tilbyde jer alt - lige fra kantinedrift, mødeforplejning, forplejning til events og moderne middagsarrangementer med inspiration fra de seneste gastronomiske trends og tendenser til take away-, café-, frugt-, kaffe og theløsninger. Alt sammen med ambition om at tilbyde jer noget udover det sædvanlige samt et højt service- og kvalitetsniveau og en professionel drift.

FOOD by Coor – ren og skær madglæde

Med passion og engagement får I en lækker og professionel måltidsoplevelse og en attraktiv kantineløsning med FOOD by Coor-konceptet. FOOD by Coor er et løfte om god service, vellavet mad udført med gode råvarer, et vel gennemtænkt flow, innovation, bæredygtighed og en god helhedsoplevelse.

Hvis I vil vide mere om FOOD by Coor - kantinedrift og personalerestauranter?

Liza Hvidt

Liza Hvidt

Salg og udviklingschef, FOOD by Coor

+45 5336 5862

liza.hvidt@coor.com

Coor Hovedkontor

+45 4477 8888

info.dk@coor.com