Et cafeteria og restaurant ud over det forventede

Coor driver i dag mere end 140 restauranter og frokostkantiner samt et stor antal cafeterier og coffee-shops, hvilket gør os til en af Nordens største restaurantoperatører. Vores restaurantforretning er kendetegnet ved ægte madglæde, smarte løsninger og passionerede medarbejdere.

Veludviklede koncepter til restauranter og cafeterier

De cafeterier og restauranter, som Coor driver i eget regi, drives ofte under egne varemærker. Det første er FOOD by Coor, men der findes også en række lokale restaurantvaremærker. Mange af vores restauranter tilbyder også mad til afhentning (takeaway).

FOOD by Coor - sund, veltilberedt mad med personlig service og lokal tilpasning
Mad og drikkevarer skal være en kilde til nydelse. Mad skal være flot at se på, smage fantastisk og være god for din krop og din sundhed. Det skal være en oplevelse for alle sanser at besøge en FOOD by Coor-restaurant.

Et centralt element i vores FOOD by Coor-koncept er lokal tilpasning. Vi er overbeviste om, at ansvar skaber engagement, og derfor har vores restaurantchefer inden for FOOD by Coor mandat til at tilpasse hver enkelt restaurant til lokale ønsker. Ved at give vores kokke plads til kreativitet giver vi dem også plads til at bruge deres passion for madlavning.

Vores ambition er også at skabe et hyggeligt restaurantmiljø, hvor du kan nyde vores nænsomt tilberedte mad fremstillet på friske ingredienser. Vores frokoster afspejler vores høje ambitioner, men opfattes som prisgunstige, og vi er glade over, at så mange af vores gæster vender tilbage gang på gang.

Vil du vide mere om vores koncept, kan du læse mere på vores særskilte webside for FOOD by Coor. Her finder du vores restauranter tæt på dig og kan også tanke dit restaurantkort op og administrere det.

FOOD by Coor icon

Butiks- og deliløsninger

For at lette hverdagen for de ansatte bliver det stadig mere udbredt med butiks- og deliløsninger på arbejdspladsen. Coor tilbyder kvalificeret rådgivning om forskellige løsninger, sortiment og betalingssystem.

Engagerede medarbejdere giver en bedre oplevelse

Eftersom Coor er en servicevirksomhed, er et godt kundemøde en vigtig del af virksomhedskulturen. Det glæder naturligvis også alle medarbejdere inden for vores restaurantforretning. Alt restaurantpersonale tilbydes uddannelse gennem Coors uddannelsesprogram, fx Coor Service School og Service i Stjerneklasse.

"Love taste - not waste"

Coor arbejder aktivt med bæredygtighed. Inden for restaurantforretningen kan vi bidrage på flere måder, fx gennem et ansvarsfuldt indkøbsarbejde og ved at minimere madsvindet. I alle vores restauranter har vi indført obligatorisk måling af madsvindet. Vi stiler også efter en høj andel af lokalt dyrkede og økologiske alternativer og forsøger på forskellige måder at forbedre vores gæsters velbefindende ved at opmuntre dem til at spise sundere.

felix van bergen

Felix van Bergen

Kommerciel direktør / CCO

+45 3089 1115

felix.vanbergen@coor.com