Vareautomater med et skræddersyet udbud

Med vareautomater fra Coor kan dine medarbejdere købe god mad, snacks og drikkevarer, når de ønsker det. Vi samarbejder med de mest velkendte leverandører og skræddersyr sortimentet til den enkelte kundes behov. Vi er med i front i forhold til sundhedstrenden og tilbyder sunde salater og alternativer som standard.

Coor tager et helhedsansvar for jeres vareautomater

Som en del af Coors helhedstilgang sammensætter vi sammen med kunden forslag til vareautomater samt et kundetilpasset sortiment. Vi varetager løbende påfyldning og udfører regelmæssig service, varetager support og fejlafhjælpning samt udskifter fejlbehæftede maskiner. Vi samarbejder med førende leverandører af automater, og vores størrelse gør, at vi kan tilbyde fordelagtige vilkår. Vi kan også tilbyde gode finansieringsløsninger, hvis der er ønske om dette. 

Et sortiment i konstant udvikling

Coor følger løbende med i nye produkter og kommer aktivt med forslag til sortimentsudvikling tilpasset nye trends og ny viden på markedet. Som eksempel kan vi nævne mulighed for at vælge sunde og energirige snacks, der bliver stadig mere populære.

Vareautomater med forskellige betalingsløsninger

Vareautomater er ofte baseret på, at den ansatte selv betaler for sine køb. Coor tilbyder mulighed for at betale via bank, kreditkort eller SMS, men også for at tilknytte unikke kort til lønfradrag eller forskellige apps. For kunder, der ønsker det, kan vi også tilbyde mulighed for, at medarbejderen betaler via adgangskortet. Der findes en række forskellige betalingsalternativer, og sammen finder vi den optimale løsning

felix van bergen

Felix van Bergen

Kommerciel direktør / CCO

+45 3089 1115

felix.vanbergen@coor.com