Varme og kolde drikke, kaffeautomater etc.

Coor er en af Nordens største leverandører af varme og kolde drikke samt drikkevaremaskiner til arbejdspladser. Vi hjælper vores kunder med at finde det rigtige sortiment og den rigtige kvalitet både ved valg af maskiner og råvarer. Takket være vores størrelse kan vi tilbyde vores kunder både indgående viden og fordelagtige priser.

Coor tager helhedsansvar for levering af kaffeautomater

Coor samarbejder med markedets førende leverandører af kaffeautomater og vandautomater. Baseret på kundens forbrug og type af lokaler sammensætter vi en omkostningseffektiv og god løsning. Alle opgaver skræddersys, men populære tjenester til levering af varme og kolde drikke omfatter:

  • Optimering af forskellige automattyper og kaffesorter til jeres virksomhed.
  • Finansieringsløsninger af automater i driftsperioden.
  • Rengøring af maskiner og overflader omkring dem samt påfyldning af kaffe, te, sukker, mælk med mere.
  • Forebyggende tekniske service af maskinerne.
  • Ansvar for fejlmeldinger og -afhjælpning.

Et udbud i konstant udvikling

Nye produkter, nye trends og ny viden dukker hele tiden op på markedet. Vi følger hele tiden udviklingen og opdaterer vores udbud af vandautomater og andre drikkevaremaskiner ud fra de ændrede præferencer. Som eksempler på nye produkter kan vi nævne vores samarbejde med Starbucks og Berries by Astrid.

Stadig flere vælger certificeret kaffe

Ved at skifte den almindelige kaffe ud med økologiske varianter reduceres CO2-udledningen med 67 % (fra 900 kg til 300 kg pr. kaffemaskine pr. år). Coor forsøger på forskellige måder at arbejde aktivt for mere bæredygtige løsninger og anbefaler alle vores kunder kun at tilbyde deres ansatte certificeret kaffe, te og choklade – ikke bare for at passe på miljøet, men også for at sikre trygge arbejdsforhold under produktionen. I dag er 3 ud af 4 af de kaffekopper, som Coor serverer, certificerede.

felix van bergen

Felix van Bergen

Kommerciel direktør / CCO

+45 3089 1115

felix.vanbergen@coor.com