Markedets bredeste udbud

Coor Service Management har markedets bredeste serviceudbud og erfaring inden for SOFT og HARD FM. Alle services kan fås som integrerede facility management-løsninger, mens andre services som single services. For overblikkets skyld inddeler Coor Service Management alle facility serviceydelser i tre kategorier:

Størst på service management (integrerede facility management-løsninger)

Der tages altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov og ønsker, og derudfra sammensættes en integrerede facility management-løsning (IFM). Coor Service Management har mange års erfaringer med IFM-kontrakter til både store og små virksomheder i hele Norden - ingen anden facility serviceleverandør har så mange integrerede facility management-aftaler i Norden som Coor Service Management. 

På forkant med smarte løsninger

Det som skiller Coor Service Management ud fra andre facility serviceleverandører er, at vi først og fremmest har en stærk innovativ drivkraft samt konstant fokus på forbedringer af vores virksomhed og leverancer. Internt har vi en meget stærk forbedringskultur og en struktureret innovationsproces, som stimulerer og hjælper os med vores udviklingsarbejde. Et eksempel på dette er vores egenudviklede, unikke miljøværktøj Coor Green Services, som på en struktureret måde sætter miljøet og bæredygtighed på dagsorden for facility management hos vores kunder.

Læs mere om vores grønne serviceløsning 

Et andet eksempel er konceptserien "Smart Solutions", som vi konstant udvikler ud fra tankegangen om at forbedre og finde nye tekniske løsninger til vores kunder. 
Læs mere om Smart Solutions