Sprog / Websted

Languages

Change site

Bæredygtighed - Coor tager ansvar

For Coor betyder dét at blive en mere bæredygtig virksomhed, at vi tager ansvar for virksomhedens aktiviteter ud fra et bredt perspektiv. Vi er opmærksomme på konsekvenserne af de beslutninger som vi træffer - både på kort og lang sigt.

kvinde rør ved en grøn busk

Det er vigtigt for os, at leve op til de krav og forventninger om bæredygtig udvikling, som vores interessenter og samfund stiller til os. Vi er opmærksomme på og tager ansvar for vores virksomheds påvirkning på samfundet, miljøet og vores kunders virksomheder på den langsigtede bane. For vores kunder betyder dette, at de har en troværdig samarbejdspartner, der leverer bæredygtig service med klare holdninger. En samarbejdspartner, der ikke går på kompromis med miljøansvar, samfundsansvar, virksomhedsansvar og ikke mindst kvaliteten i vores mange services. Coor viser gerne erhvervslivet vejen frem inden for bæredygtig udvikling.

Hovedområder i bæredygtighedsarbejdet 

Coors bæredygtighedsarbejde kan sammenfattes i tre områder, som samlet udgør vores bæredygtighedsstrategi: Et virksomhedsansvar, et socialt ansvar og et miljømæssigt ansvar. Ved at arbejde aktivt og struktureret med disse tre områder, bidrages der til en stabil og mere bæredygtigt udvikling over tid.

VI TAGER ANSVAR

Bæredygtighed – et fokusområde hos Coor

Coor tager et stort ansvar for driften af mange arbejdspladser og for, hvordan den påvirker mennesker, miljø og samfund over tid. Kunder, medarbejdere, ejere og andre interessenter skal kunne føle sig trygge ved, at Coor driver sin forretning professionelt, rentabelt, sikkert og bæredygtigt.

Vi ønsker at have en succesfuld forretning uden at gå på kompromis med respekten for mennesker og miljø. Vi har høje bæredygtighedsambitioner og en Science Based Target tilgang. 

Person der kigger ud over smukt landskab med Coor rygsæk på.
En margerit på en grøn mark.

SÅDAN ARBEJDER VI MED BÆREDYGTIGHED

Langsigtede mål inden for tre områder

Coor har klare og målbare mål og skaber værdi inden for tre områder: økonomisk, socialt og miljømæssigt. Vores sociale og miljømæssige mål er lige så vigtige for vores ledelse som vores forretningsmål. Bæredygtig forretning handler om at tage langsigtet ansvar for de aktiviteter, du er involveret i, og vi arbejder konstant på at videreudvikle vores forretning i alle områderne.

 

Læs mere om bæredygtighedsarbejde inden for vores tre områder:

➝ Virksomhedsansvar

➝ Socialt ansvar

➝ Miljøansvar

BÆREDYGTIGHEDSARBEJDE I VORES SERVICETILBUD

Services med omtanke

Gennemtænkt service er afgørende for morgendagens attraktive arbejdspladser. Vi arbejder med langvarige kunderelationer, sunde forretningsmodeller og personlige kontakter. I vores partnerskab med jer er vi en vidende og proaktiv rådgiver, der bidrager til udviklingen af vores fælles bæredygtighedsmål inden for rammerne af vores samarbejde.

 

Her kan du læse mere om vores servicetilbud:

➝ Rengøring

➝ Restaurant og kantine

➝ Ejendom

➝ Intergreret Facility Management

➝ Advisory

FoodbyCoor Chef arbejder på sin arbejdsstation | Coor

Bæredygtighedsstrategi

Coors bæredygtighedspolitik omfatter miljøvenlig drift, ansvarlig arbejdsgiverrolle og stabil, etisk udvikling, mens de også påtager sig ansvar over for leverandører og vægter korrekt informationsdeling.

Nogle af de mange ambitioner Coor har, består af:

  • Miljøvenlig og sikker drift: Coor stræber efter at drive
    virksomheden miljøvenligt, professionelt og sikkert.
  • Ansvarlig arbejdsgiver: Coor forpligter sig til at være en
    ansvarlig og udviklende arbejdsgiver.
  • Stabil og etisk udvikling: Coor sigter mod en stabil og
    rentabel udvikling baseret på god etik og moral.

Ulla Amtoft HR direktør Coor

Ulla Amtoft

HR direktør

Alle vores ledige jobs finder du under Job og Karriere - ledige stillinger.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os