Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Miljøansvar

Vi arbejder aktivt med en langsigtet miljøvenlig udvikling ved at tage ansvar for egen virksomheds påvirkning samt agere som en bevidst rådgiver for vores kunder. Vi tror på, at vi kan gøre en positiv forskel og nedbringe vores aftryk på det miljø, vi er i.

bølgende vand

Det indebærer, at vi løbende undersøger, hvordan vi kan arbejde mere smart, effektivt og i bedre pagt med miljøet. Vi prioriterer bæredygtighed og miljø i vores dagligdag i forbindelse med indkøb af materialer og udstyr. Læs mere om vores arbejdsmiljø arbejde her.

Overordnede målsætning og strategi

I Coor arbejder vi aktivt på at reducere vores og kundernes miljøpåvirkning.  Dette opnås ved at agere grøn rådgiver over for kunderne samt aktivt at mindske intern energianvendelse og andre miljøindikatorer. Vi arbejder desuden også med internationale standarder og kvalitetssikring af vores initiativer som Scienced Based Targets initiativ

ISO certificeringer

For at understrege vores fokus på arbejdsmiljø er vi som den første større virksomhed i Norden ISO 45001 certificeret. Coor har nu tre certificeringer i henhold til ISO; Kvalitet 9001: 2015, Miljø 14001: 2015 og Sundhed og sikkerhed 45001: 2018. Læs mere om dette her.

En langsigtet og struktureret tilgang til øget bæredygtighed

I Coor sætter vi ind på fire fokusområder, når vi arbejder på at øge bæredygtigheden i vores services til jer: Agere som grøn rådgiver over for vores kunder ved hjælp af Coor Green Services, formindske kundernes energianvendelse, reducere egne miljøpåvirkninger samt arbejde struktureret med miljø internt.

Miljømærkede og svanemærkede rengøringsmidler gør en forskel

Alle de rengøringsmidler vi bruger til daglig rengøring - og som udgør vores basispakke - består udelukkende af miljømærkede produkter, som hverken indeholder parfume eller farvestoffer. De er mærket med enten det nordiske Svanemærke eller EU-blomsten, hvilket sikrer en minimal miljøpåvirkning og arbejdsmiljøpåvirkning.

På vej mod certificeret, svanemærket rengøring

Hos Coor er vi i gang med at implementere en række ændringer i vores rengøringsservices, så vi i fremtiden kan tage endnu mere miljømæssigt ansvar ved at få en certifiering som svanemærket rengøringsservice. Vi er stolte af de mange ændringer, vi allerede har implementeret og ser frem til at tilbyde certificeret svanemærket rengøring til alle vores kunder.

Vil I vide mere?

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os