Sprog / Websted

Languages

Change site

Miljøansvar

Vi arbejder aktivt med en langsigtet miljøvenlig udvikling ved at tage ansvar for egen virksomheds påvirkning samt agere som en grøn rådgiver for vores kunder. Vi tror på, at vi kan gøre en positiv forskel og nedbringe vores aftryk på det miljø, vi er i.

bølgende vand

Det indebærer, at vi løbende undersøger, hvordan vi kan arbejde mere smart, effektivt og i bedre pagt med miljøet. Vi prioriterer bæredygtighed og miljø i vores dagligdag i forbindelse med indkøb af materialer og udstyr. Læs mere om vores arbejdsmiljø arbejde her.

Overordnede målsætning og strategi

Coors langsigtede målsætning inden for miljøvenlig bæredygtighed er aktivt at forsøge at reducere egen og kundernes miljøpåvirkning. Dette opnås ved at agere grøn rådgiver over for kunderne samt aktivt at mindske intern energianvendelse og andre miljøindikatorer.

ISO certificeringer 

For at understrege vores fokus på arbejdsmiljø er vi som den første større virksomhed i Norden ISO 45001 certificeret. Coor har nu tre certificeringer i henhold til ISO; Kvalitet 9001: 2015, Miljø 14001: 2015 og Sundhed og sikkerhed 45001: 2018. Læs mere om dette her.

Miljøvenlige bæredygtighedsindikatorer

Coor arbejder med langsigtet miljøvenlig bæredygtighed ved at fokusere på fire indikatorer: Agere som grøn rådgiver over for vores kunder ved hjælp af Coor Green Services, formindske kundernes energianvendelse, reducere egne miljøpåvirkninger samt arbejde struktureret med miljø internt. 

Grønne rengøringsmidler gør en forskel

Alle de rengøringsmidler vi bruger til daglig rengøring - og som udgør vores basispakke - består udelukkende af miljømærkede produkter, som hverken indeholder parfume eller farvestoffer. De er mærket med enten det nordiske Svanemærke eller EU-blomsten, hvilket sikrer en minimal miljøpåvirkning og arbejdsmiljøpåvirkning.

Vil I vide mere?

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os