Socialt ansvar - for en langsigtet social bæredygtighed

For en nordisk facility serviceudbyder som Coor er den største udfordring, ud fra et socialt perspektiv, at være en god, ansvarsfuld og udviklende arbejdsgiver, som desuden tilbyder et sikkert og sundt arbejdsmiljø.

Overordnede målsætning og strategi

Coors langsigtede mål inden for social ansvarlighed er at bidrage til et godt arbejdsmiljø ved at være en ansvarsfuld og udviklende arbejdsgiver samt aktivt påvirke underleverandører til at være det samme. Dette opnås ved at Coor tilbyder sine medarbejdere en god, tryg, ikke-diskriminerende og udviklende arbejdsplads ud fra FN's deklaration fra 1998. Dette indebærer, at Coor fokuserer på sundhed, arbejdsmiljø og driver et aktivt udviklingsarbejde. Desuden arbejdes der aktivt med leverandørstyring.

Sociale bæredygtighedsindikatorer

Ved at fokusere på forskellige indikatorer inden for social bæredygtighed (arbejdsmiljø/sikkerhed, sundhed, medarbejdertilfredshed, kompetenceudvikling, ligestilling samt opmuntre samarbejdspartnere og underleverandører til at have fokus på det samme) opnås en langsigtet social bæredygtig udvikling hos Coor. 

Et eksempel på hvordan Coor tager et socialt ansvar

Vores samarbejde med Ikast-Brande kommune hjælper borgere fra passiv forsørgelse til job. Se film om projektet her.