Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Sådan arbejder vi med innovation

Innovative serviceløsninger skaber unikke rammer for jeres kerneforretning. Vi arbejder på at gøre jeres hverdag mere bæredygtig, og det er Service med IQ.

Kontakt os
kontor med implenteret innovative service med IQ løsninger

Innovation i Coor

Innovation er en del af Coor’s DNA. Vi lever og ånder for udviklingen af innovation på alle niveauer i organisationen.

Vi kan transformere jeres arbejdsplads, med vores innovative arbejdsgang, et skarpt øje til tendenser og et intelligent økosystem. Tilsammen kan vi accelerere og optimere jeres arbejdsplads med kvalificeret strategisk rådgivning, teknologi og intelligente løsninger.

Facility management og Real Estate er brancher rivende udvikling. Nye, intelligente og digitale løsninger erstatter gamle, og udvikler vores hverdag og måden vi arbejder på. I Coor arbejder vi konstant med denne udvikling - vi udnytter og inddrager den til jeres fordel. 

 

 

Sådan bliver du en del af vores innovative økosystem - sammen skaber vi fremtiden!

Som en af Nordens ledende serviceudbydere, har vi ambitioner om at være den mest innovative virksomhed i Facility Management branchen. Det mål nås, ved løbende at identificere, udvikle og lancere innovative løsninger, der giver konkret værdi for jer.

I Coor vil vi forstå hvordan nye teknologier kan anvendes til at øge tiltrækning, produktivitet, effektivitet og bæredygtighed i et kontormiljø. Gennem vores omfattende innovative økosystem, identificerer, udvikler og lancerer vi udvalgte services under det samlede navn; Smart Koncepter.